ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μπαλταζάρ: «Είμαι πολύ αισιόδοξος»

Η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της ΑΕΛ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η ΑΕΛ βρίσκεται ενώπιον μιας από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της πρόσφατης ιστορίας της, αφού με νίκη επί της Αούστρια Βιέννης, θα προκριθεί στα playoffs του Γιουρόπα Λιγκ. Στις εγκαταστάσεις του «Αντώνης Παπαδόπουλος», η λεμεσιανή ομάδα παρέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη με αφορμή τον αυριανό αγώνα, με τον προπονητή της, Μπρούνο Μπαλταζάρ να αναφέρει τα εξής:

«Μετά το καλό παιχνίδι στην Αυστρία, αύριο είμαι πολύ αισιόδοξος. Είμαι σίγουρος ότι θα αντιμετωπίσουμε ξανά ένα σπουδαίο αντίπαλο. Η Αούστρια δεν έκανε καλή αρχή στη χρονιά και αύριο έχουν ακόμα μια ευκαιρία για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Βέβαια γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι έρχονται να παίξουν στην Κύπρο γεγονός που ανεβάζει το επίπεδο δυσκολίας γι' αυτούς. Έχουμε την στήριξη του κόσμου μας που θα μας σπρώξει στα δύσκολα. Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι θα έχουμε απέναντί μας ποιοτικούς αντίπαλους με μακρά ιστορία και εμπειρία στην Ευρώπη. Έχουμε τεράστιο κίνητρο για την αυριανή πρόκληση, γνωρίζοντας ότι θα χρειαστεί τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το 100% των δυνάμεών μας.

Δεν θα ήθελα να μιλήσω συγκεκριμένα για την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε αύριο. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το παραμικρό λάθος θα τιμωρηθεί από τον αντίπαλο. Αν θέλουμε να παραμείνουμε στη διοργάνωση οφείλουμε να σκοράρουμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγούμε με μανία στην επίθεση.

Ο Μάριος Νικολάου είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Κέβιν Λαφράνς είναι 100% παρά τον τραυματισμό του στο κεφάλι στην Αυστρία. Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να διατηρήσουμε τη συμπαγή μας εικόνα στα μετόπισθεν και να είμαστε ευέλικτοι και γρήγοροι στην επίθεση.»

Πέραν του Μπρούνο Μπαλταζάρ, στη δημοσιογραφική διάσκεψη εν όψει Αούστρια Βιέννης, συμμετείχε και ο Μπογκτάν Μιτρέα, αναφέροντας τα εξής:

«Αύριο αναμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Εκτός έδρας κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Για εμάς είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν τουλάχιστον μέχρι το επόμενο. Ο στόχος και η ενέργειά μας συγκεντρώνονται στην αυριανή μάχη. Είναι θετικό που παίζουμε εντός, σε ένα γήπεδο που ελπίζω να είναι γεμάτο. Ζητούμε και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου διότι μπορεί κι αυτός να παίξει μπάλα. Υπάρχει και αισιοδοξία και θέληση για να περάσουμε στον επόμενο γύρο.»

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X