ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η μεγάλη ώρα για την ΑΕΛ

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Το παιχνίδι λοιπόν με την Αούστρια είναι προ των πυλών. Ο στόχος είναι η νίκη και τα αστεία πλέον έχουν τελειώσει. Όλα είναι έτοιμα στην ΑΕΛ για το Ευρωπαϊκό της ραντεβού. Η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεν τα προβλήματα της, όμως αυτό δεν υποβαθμίζει την αξία της σε καμιά περίπτωση.

Ο Μπαλταζάρ στις χθεσινές του δηλώσεις ήταν ξεκάθαρος. «Συνέπεια στην άμυνα και ταχύτητα στην επίθεση» είχε τονίσει χαρακτηριστικά. Και έχει απόλυτο δίκαιο είναι η συνταγή της επιτυχίας αυτή. Ο στόχος του μηδέν παθητικού είναι πέρα για πέρα σημαντικός, καθώς αν η Αούστρια δεν βρει δίχτυα δεν προκρίνεται. Παράλληλα όμως και η ΑΕΛ αν θέλει την πρόκριση πρέπει να σκοράρει. Δεν υπάρχει χώρος για χαμένες κλασικές ευκαιρίες όπως αυτές που χάθηκαν στην Αυστρία.

Ο κόσμος πάντως θα είναι δίπλα στην ΑΕΛ. Οι «Λέοντες» ζουν και αναπνέουν για το σημερινό παιχνίδι και θα βρεθούν σύσσωμοι στο πλάι της ομάδας τους. Πρέπει όλοι να βάλουν το λιθαράκι τους για την πρόκριση. Ένα ολόκληρο αγώνα φωνή από την κερκίδα. Ένα ολόκληρο αγώνα συγκέντρωση στο γήπεδο από τους ποδοσφαιριστές. Ένα ολόκληρο αγώνα σωστές κινήσεις στην σκακιέρα των προπονητών από τον Μπαλταζάρ. Όλοι θα συμβάλουν στην μεγάλη νίκη με το δικό τους τρόπο. Η ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι χρειάζεται την ουσία. Χρειάζεται το τέρμα στην επίθεση και το μηδέν στην άμυνα. Αν γίνουν όλα σωστά η ΑΕΛ θα βρεθεί στον επόμενο γύρο.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X