ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δεν υπάρχει χαλάρωση στην ΑΕΛ

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Εφραίμ Γεωργίου

Όλα έτοιμα λοιπόν στην ΑΕΛ για το μεγάλο παιχνίδι με την Αούστρια Βιέννης. Ένα παιχνίδι που κρίνει την πρόκριση και όπως έχουμε πει το 0-0 αφήνει τα πάντα ανοικτά. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή μιας και η ΑΕΛ ψάχνει μόνο τη νίκη, καθώς αυτή θα φέρει την πρόκριση.

Βέβαια στον κόσμο επικρατεί η άποψη πως η ομάδα μπορεί να περάσει αρκετά εύκολα μιας και η Αούστρια είναι σε κακό φεγγάρι. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα απολύτως για την ομάδα του Μπαλταζάρ. Η ομάδα του Φινκ είναι σε κακό φεγγάρι, όμως παραμένει μια πολύ καλή ομάδα που μάλιστα ψάχνει τον τρόπο να ξεσπάσει.

Θυμίζουμε δε πως η Αούστρια μπορεί στο τελευταίο παιχνίδι να έχασε με 3-2 εκτός έδρας, όμως το κρατούμενο για την ΑΕΛ είναι τα δυο τέρματα που σκόραρε εκτός. Θα πρέπει να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές του Μπαλταζάρ καθώς κάθε τέρμα της Αούστρια σημαίνει πως η ΑΕΛ θα ψάχνει ακόμη ένα περισσότερο. Έτσι είναι δεδομένο πως ο Μπαλταζάρ δεν θα επιτρέψει σε καμιά στιγμή να επέλθει η χαλάρωση στους ποδοσφαιριστές του.

Στα τις ενδεκάδας, δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια. Η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Αϊρόσα, Λαφράνς, Μιτρέα και Αβραάμ. Από εκεί και πέρα ο Σοάρες θα πάρει και πάλι φανέλα βασικού. Καλές πιθανότητες έχει και Φιντέλις να βρεθεί στο βασικό σχήμα. Σασί, Μέσκα και Αρουαπαρένα έχουν επίσης κλειδωμένη μια θέση στην ενδεκάδα ενώ Άρτουρ και Αλνταϊρ διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy 

NESCAFE
www.nescafe.gr 

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X