ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αρουαμπαρένα: «Δεν μετάνιωσα που πήγα στην ΑΕΛ ούτε μια στιγμή»

Ο Ισπανός κατάφερε να αγαπηθεί από τον κόσμο των γαλαζοκιτρίνων, ενώ και ο ίδιος αναφέρθηκε στην ΑΕΛ με κολακευτικά λόγια..

Για τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την Πολωνία κάνει λόγο ιστοσελίδα της χώρας, η οποία ασχολήθηκε -μεταξύ άλλων- και με τον Μικέλ Αρουαμπαρένα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ αγωνίστηκε τη σεζόν 2008-19 στην Legia Warszawa, ενώ στην ομάδα της Λεμεσού αγωνίστηκε την σεζόν 2016-17 και στο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Ο Ισπανός κατάφερε να αγαπηθεί από τον κόσμο των γαλαζοκιτρίνων, ενώ και ο ίδιος αναφέρθηκε στην ΑΕΛ με κολακευτικά λόγια.

Αναλυτικά: «Αποφάσισα σχεδόν την τελευταία στιγμή. Είχα πρόταση από Αυστραλία και ήρθε η πρόταση της ΑΕΛ. Οι φίλοι μου με έπεισαν να πάω στην ΑΕΛ. Είναι κάτι που δεν το μετάνιωσα ούτε μια στιγμή. Μπορώ να σας πω ότι έμενα στην Κυπριακή Μάλαγα, λόγο του κλίματος και των πολλών ξενοδοχείων που έχει η πόλη. Η ΑΕΛ ήταν για μένα μετά την Εϊμπαρ η καλύτερη ομάδα που αγωνίστηκα. Είχα την ευκαιρία να παίξω και στην Ευρώπη και να σκοράρω. Με βοήθησε πολύ η γλώσσα. Στην Κύπρο μιλάνε Αγγλικά κυρίως αλλά και Πορτογαλικά λόγο των πολλών Βραζιλιάνων. Έχω κρατήσει επαφή με τον Μπλάνκο με τον οποίο παίξαμε και στην ΑΕΛ αλλά και στην Εϊμπαρ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X