ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αριάδνη: «Στην συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι»

«31 Αυγούστου λήγει το μεταγραφικό πλαίσιο και αν αλλάξει κάτι θα το δούμε», ανέφερε για το θέμα ενίσχυσης

Η ΑΕΛ ξεκίνησε νικηφόρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς κέρδισε τον Ερμή με 1-0. Η υπεύθυνη επικοινωνίας των «γαλαζοκίτρινων» μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 αρχικά τόνισε:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. Ο Ερμής έχει δείξει μεγάλη βελτίωση τα τελευταία χρόνια, κάτι που δυσκολεύει το έργο κάθε ομάδας, όμως μείναμε συγκεντρωμένοι και φέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και κοιτάζουμε μπροστά».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΛ συνέχισε στις νίκες και στο πρωτάθλημα: «Τα φιλικά ήταν στα πλαίσια της προετοιμασίας και για να δει κάποια πράγματα ο προπονητής μας. Το σημαντικό είναι η ομάδα να συνεχίσει και στο πρωτάθλημα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τα περιθώρια βελτίωσης: «Καμία ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη αυτή την περίοδο. Είναι και το θέμα του άγχους της πρεμιέρας, που βάζει επιπλέον δυσκολίες για να φτάσει στα επίπεδα απόδοσης που θέλεις. Όμως, όπως είπε και ο προπονητής μας, η ομάδα στην συνέχεια θα δείξει καλύτερο πρόσωπο».

Για τον Μάνου Τόρες: «Περνά αυτή την στιγμή από ιατρικές εξετάσεις. Είχε μία μικρή ενόχληση στον δικέφαλο και επειδή δεν θέλαμε να ρισκάρουμε εκείνη την στιγμή έγινε αλλαγή. Όπως μου μετέφεραν από το ιατρικό επιτελείο, εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να είναι κάτι το σοβαρό».

Για τον Ντόσα Τζούνιορ: «Ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά. Θα επανεξεταστεί και σήμερα για να δούμε την κατάσταση που βρίσκεται και θα δούμε εάν θα μπορεί να αγωνιστεί με την Δόξα».

Για την ενίσχυση: «31 Αυγούστου λήγει το μεταγραφικό πλαίσιο και αν αλλάξει κάτι θα το δούμε».

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

Η ομάδα της Λεμεσού σε ενδεχόμενη επιτυχία επί της Ομόνοιας ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα
 |  ΑΕΛ
X