ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αριάδνη: «Είμαστε σε αναμονή για τις επόμενες κινήσεις»

Οι δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΑΕΛ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις προσθήκες των Γκοντάλ και Αντόνια: «Έχουν γίνει αυτές οι δυο μεταγραφές. Ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσουν τα μέγιστα την ομάδα. Είναι και οι δυο έτοιμοι παίκτες. Ο Αντόνια γνωρίζει το κυπριακό πρωτάθλημα και ο Γκοντάλ είναιι εξαιρετικά έμπειρος παίκτης. Ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης την προηγούμενη χρονιά στη χώρα που έπαιζε. Έχουν ενταχθεί και οι δυο κανονικά στις προπονήσεις».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Είμαστε σε αναμονή, υπάρχει και το περιθώριο μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Γίνονται οι επαφές. Εάν και εφόσον υπάρξουν περεταίρω κινήσεις θα ενημερώσουμε τον κόσμο».

Για τους δανεισμούς των Γερολέμου και Στυλιανού: «Ο στόχος είναι να βοηθηθούν αυτά τα παιδιά και να έρθουν πίσω έτοιμοι και να προσφέρουν στην ομάδα. Ακόμα δεν έχουμε κάτι επίσημο».

Για το παιχνίδι με την Αλκή: «Δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Σίγουρα θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν υπολογίζονται ο Νταβόρ και ο Αντάμοβιτς, δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα».

Για τη συνάντηση που είχε ο Ανδρέας Σοφοκλέους με ΑΕΛίστες: «Υπήρξαν κάποιες κινήσεις όμως ακόμα βρισκόμαστε σε πρώιμο στάδιο. Ευελπιστούμε να ενδιαφερθεί όσο το δυνατό περισσότερος κόσμος για να βοηθήσει. Ο πρόεδρος χρειάζεται».ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Να τελειώσει την δουλειά

ΑΕΛ: Να τελειώσει την δουλειά

Το σκορ που θα την στέλνει στον τελικό μετά από τέσσερα χρόνια ψάχνουν σήμερα οι «γαλαζοκίτρινοι»
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΕΛ
X