ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
17° Λευκωσία,
17 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

ΑΕΛ: Ψηλά το κεφάλι

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Τι να πεις κανείς για την ΑΕΛ. Από που να αρχίσουμε να γράφουμε και που να τελειώσουμε για τον χθεσινό αγώνα. Να πούμε για τέρμα που δέχθηκε η ΑΕΛ, για τους 10 παίκτες, για τα ευτράπελα του διαιτητή ή ακόμη και τις δηλώσεις του Φινκ. Τίποτα από αυτά δεν αξίζει σήμερα. Η πρόκριση χάθηκε και το όλο θέμα μένει ως εκεί. Εκεί που αξίζει να σταθούμε είναι σε όλα τα υπόλοιπα.

Στον τρόπο που έπαιξε η ΑΕΛ, στις ευκαιρίες που βρήκε για την ανατροπή των δεδομένων, στο πάθος τη δίψα και τα μάτια που γυάλιζαν των ποδοσφαιριστών. Αυτά είναι που μένουν. Η εμφάνιση του κόσμου ήταν απλός εξαιρετική. Το πάλεψαν όλοι με το μέγιστο των δυνάμεων τους, όμως δεν ήταν αρκετό και δεν θα σχολιάσουμε καν το γιατί δεν ήταν αρκετό.

Η ουσία πάντως του όλου θέματος είναι πως η ΑΕΛ είναι εδώ. Κάτι μεγάλο χτίζεται όπως είπε και Θεόδωρος Αντωνίου εκεί στην Λεμεσό. Ο Μπαλταζάρ έχει δέσει την ομάδα, έχει κερδίσει τον κόσμο και τη διοίκηση. Πλέον η ΑΕΛ ενωμένη σαν μια γροθιά βλέπει μπροστά. Η έναρξη του πρωταθλήματος είναι κοντά και οι «Λέοντες» πλέον επικεντρώνονται σε αυτό. Το κεφάλαιο Ευρώπη τελείωσε για φέτος, με πικρή γεύση, όμως τα κέρδη της ΑΕΛ είναι τεράστια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Μαζάν; Check

ΑΕΛ: Μαζάν; Check

Έτοιμος για την ένατη του συμμετοχή με τα γαλαζοκίτρινα ο Σλοβάκος
24sports team
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Όχι δα... κομπάρσος

ΑΕΛ: Όχι δα... κομπάρσος

Ο Μάιντεβατς έδειξε ότι δεν συμβιβάζεται σε... συμπληρωματικό ρόλο κι ας έχει μαζί του Τσέποβιτς και Τσάβες
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ