ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Ομάδα με παρόν και μέλλον

Στην ΑΕΛ δοκίμασαν κάτι διαφορετικό αυτή τη χρονιά

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Όταν το περσινό πρωτάθλημα έφθασε στο τέλος του, στην ΑΕΛ καθόρισαν και τους στόχους της φετινής χρονιάς. Με μειωμένο μπάτζετ να δημιουργηθεί μια καλύτερη ομάδα από την περσινή και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ να μπορέσει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη.

Έτσι ο Μπαλταζάρ ξεκίνησε τη σκληρή δουλειά. Δεν είναι εύκολο να βρεις καλύτερους ποδοσφαιριστές από αυτούς που είχες με λιγότερα λεφτά, όμως αυτό είναι το στοίχημα. Και στην ΑΕΛ δοκίμασαν κάτι διαφορετικό αυτή τη χρονιά. Βρήκαν στόχους από μόνοι τους και κτύπησαν πόρτες μόνοι τους χωρίς τη συνοδεία των μάνατζερ (αυτό τόνισε ο Θεόδωρος Αντωνίου). Και έτσι οι τιμές ήταν πιο χαμηλές. Αν κρίνουμε από ποιότητα δε, οι «Λέοντες» έχουν στο ρόστερ τους αρκετούς και υποσχόμενους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα έχοντας πλέον περάσει στον Αύγουστο μπορούμε να πούμε πως ο στόχος για μια καλή πορεία στην Ευρώπη εκπληρώθηκε. Σίγουρα δεν ήταν το ταβάνι της και σίγουρα οι «Λέοντες» μπορούσαν να βρεθούν στους ομίλους. Όμως πάντα μετρούν και κάποιοι εξωγενείς παράγοντες, όπως και ήταν ο διαιτητής. Έτσι υπό τις περιστάσεις κανείς στην ΑΕΛ δεν πρέπει να μην είναι ευχαριστημένος.

Πλέον ο στόχος είναι η καλή πορεία στο πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο. Η ομάδα του Μπαλταζάρ έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να πάει μπροστά. Βέβαια καθρέφτης είναι το γήπεδο και έτσι θα περιμένουμε να δούμε την ομάδα εκεί. Παρά ταύτα τα μηνύματα είναι πέρα για πέρα θετικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Ζητείται ψυχή

ΑΕΛ: Ζητείται ψυχή

Κάτι πέραν του αγωνιστικού μοιάζει να είναι το πρόβλημα στη Λεμεσό
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΕΛ