ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: «Να θέσουμε βάσεις πρόκρισης»

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ κατά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο λίγες ώρες πριν ταξιδέψει για Βιέννη.

Ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM 95,0 κα του 24sports.com.cy, Κυριάκος Ττοφή βρέθηκε στο αεροδρόμιο και μας μετάφερε όλα όσα είπε ο Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα:

«Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αναχωρήσει σε λίγες ώρες για Βιέννη, ο αγώνας δεν είναι εύκολος αλλά πάμε εκεί για να θέσουμε τις βάσεις πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα, μόνο ο Μπενίτεθ είναι εκτός που δεν είναι 100 τοις εκατό έτοιμος. Θέλουμε να τον έχουμε στον επαναληπτικό και δεν θα ρισκάρουμε κάτι».

Για την ήττα της Αούστρια:

«Έχει κάνει πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς αυτό το παιχνίδι, γιατί βλέπουμε και τις δηλώσεις των αντιπάλων μας, θα παλέψουν περισσότερο. Προετοιμάσαμε τους ποδοσφαιριστές μας και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Για την ενίσχυση:

«Είμαστε σε πορεία για να αποκτήσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές, κινούμαστε πάνω στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει, κοιτάζουμε ποδοσφαιριστές με προοπτική. Είναι όλοι ποδοσφαιριστές που είναι ποιοτικοί και προέρχονται από μεγάλες ομάδες».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X