ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Μυτίδης προ των πυλών!

Πολύ κοντά στην μεταγραφή του διεθνή Κύπριου επιθετικού είναι η ομάδα της Λεμεσού

Πολύ κοντά σε ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΛ. Η Λεμεσιανή ομάδα τα βρει σε όλα με τον Νέστωρα Μυτίδη και το σενάριο που θέλει τον διεθνή επιθετικό να γίνεται «Λέοντας» με τη νέα σεζόν είναι κάτι περισσότερο από πιθανό να συμβεί.

Ουσιαστικά έχουν απομείνει μόλις δυο εκκρεμότητες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νέστωρα Μυτίδη στην ΑΕΛ. Απ’ τη μια είναι το τυπικό μέρος των υπογραφών και των ιατρικών εξετάσεων, ενώ απ’ την άλλη είναι το διαζύγιο του Κύπριου επιθετικού με την ΑΕΚ. Σε αυτό το κεφάλαιο οι δυο πλευρές ψάχνουν τη χρυσή τομή για την αποζημίωση.

Έτσι η μεταγραφή του Νέστωρα Μυτίδη στην ΑΕΛ είναι προ των πυλών και το πλάνο του Κέρκεζ με τους Κύπριου παίρνει για τα καλά μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να έχει Κύπριους ποδοσφαιριστές που να μπορούν να αγωνίζονται στην ενδεκάδα, και σαφώς και ο Νέστωρας Μυτίδης είναι ένας από αυτούς.

Πάντως για την ώρα οι φίλοι της ΑΕΛ πρέπει να κάνουν ακόμη λίγη υπομονή μέχρι να τα βρει ο Μυτίδης με την ΑΕΚ για τη λύση του συμβολαίου και ύστερα να υπογράψει με την ΑΕΛ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Να μην σβήσουν τα χαμόγελα

ΑΕΛ: Να μην σβήσουν τα χαμόγελα

Μπορεί οι «Λέοντες» να μην κυνηγούν κάτι ιδιαίτερο στο θεσμό του πρωταθλήματος, εντούτοις, κίνητρα υπάρχουν ακόμα και σε ...
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΕΛ
X