ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Ώρα να «κόψει» κάποιον

Οι 16 ξένοι - κοινοτικοί ποδοσφαιριστές δημιουργούν πρόβλημα στην ΑΕΛ

Εφραίμ Γεωργίου

Μετά τον άδικο αποκλεισμό της ΑΕΛ από το Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα του Μπαλταζάρ βλέπει το πρωτάθλημα. Τα κέρδη από το φετινό ταξίδι στην Ευρώπη ήταν πολλά. Η ΑΕΛ πλέον λειτουργεί ως μια γροθιά και αυτό θα βοηθήσει στην πορεία. Πάντως ο προγραμματισμός δεν έχει τελειώσει μιας και κάποιος ξένος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αποχαιρετήσει μετά και τις τελευταίες μεταγραφές.

Νούμερο ένα υποψήφιος για να αποχαιρετήσει είναι ο Σαβανέ. Είναι χαρακτηριστικό πάντως, πως ο Σαβανέ στους έξι Ευρωπαϊκούς και μοναδικούς επίσημους αγώνες που έδωσε για φέτος η ΑΕΛ δεν πήρε λεπτό συμμετοχής. Παράλληλα, θυμίζουμε πως ο Σαβανέ ήταν κοντά στην πόρτα εξόδου και πριν από μερικούς μήνες, όμως μαζί με τον Μιτρέα ήταν οι δυο ποδοσφαιριστές που κέρδισαν μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Σαβανέ ήταν κοντά στην πόρτα εξόδου και πριν από μερικούς μήνες

Φυσικά αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι πως αν δεν υπάρξει ανακοίνωση τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Όμως η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Σαβανέ. Πάντως το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει ίσως και σήμερα μιας κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν και από την επίσημη ΑΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ

ΑΕΛ: Αλλάζει πρόσωπα και πλάνο

Πέραν από την εικόνα στον αγώνα με την ΑΕΚ ο Μπαλταζάρ είναι αναγκασμένος να αλλάξει πρόσωπα αφού θα έχει και απουσίες
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΕΛ
Ταυτοποίηση στο ΑΕΚ-ΑΕΛ

Ταυτοποίηση στο ΑΕΚ-ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας πως θα εφαρμοστεί το μέτρο της ταυτοποίησης στο προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ
24sports team
 |  ΑΕΛ