ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Ώρα να «κόψει» κάποιον

Οι 16 ξένοι - κοινοτικοί ποδοσφαιριστές δημιουργούν πρόβλημα στην ΑΕΛ

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Μετά τον άδικο αποκλεισμό της ΑΕΛ από το Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα του Μπαλταζάρ βλέπει το πρωτάθλημα. Τα κέρδη από το φετινό ταξίδι στην Ευρώπη ήταν πολλά. Η ΑΕΛ πλέον λειτουργεί ως μια γροθιά και αυτό θα βοηθήσει στην πορεία. Πάντως ο προγραμματισμός δεν έχει τελειώσει μιας και κάποιος ξένος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αποχαιρετήσει μετά και τις τελευταίες μεταγραφές.

Νούμερο ένα υποψήφιος για να αποχαιρετήσει είναι ο Σαβανέ. Είναι χαρακτηριστικό πάντως, πως ο Σαβανέ στους έξι Ευρωπαϊκούς και μοναδικούς επίσημους αγώνες που έδωσε για φέτος η ΑΕΛ δεν πήρε λεπτό συμμετοχής. Παράλληλα, θυμίζουμε πως ο Σαβανέ ήταν κοντά στην πόρτα εξόδου και πριν από μερικούς μήνες, όμως μαζί με τον Μιτρέα ήταν οι δυο ποδοσφαιριστές που κέρδισαν μια δεύτερη ευκαιρία.

Φυσικά αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι πως αν δεν υπάρξει ανακοίνωση τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Όμως η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Σαβανέ. Πάντως το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει ίσως και σήμερα μιας κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν και από την επίσημη ΑΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κρατά την αντίδραση

ΑΕΛ: Κρατά την αντίδραση

Ο Κύπριος τεχνικός κρατά την αντίδραση της ομάδας του και το γεγονός ότι δεν τα παράτησε μέχρι το τελικό σφύριγμα
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ