ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Ηρεμία και καλή ψυχολογία

Το θετικό ξεκίνημα έφερε αρκετά χαμόγελα στους «Λέοντες»

Ομολογουμένως οι δυο νίκες στους δυο πρώτους αγώνες της ΑΕΛ αποτελούν ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Ένα ξεκίνημα χωρίς τυμπανοκρουσίες όμως ουσιαστικό. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκες με δυο μεστές εμφανίσεις κατάφερε να πάρει τους έξι πρώτους βαθμούς και βλέπει τη συνέχεια με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Μάλιστα η ομάδα δεν δέχθηκε τέρμα, κάτι που αξίζει να σημειωθεί μιας και ο Βόσνιος τεχνικός ξέρει πολύ καλά πως η άμυνα είναι κλειδί στη φετινή σεζόν. Απ’ την άλλη μπροστά σημείωσε τρία τέρματα, που με τη σειρά του στέλνει θετικά μηνύματα, μιας και τις προηγούμενες χρονιές όντως ένα απ’ τα προβλήματα της ΑΕΛ ήταν και η δυσκολία στο να βρει τέρμα.

Μελανό σημείο για την ομάδα, είναι η απουσία των οπαδών της. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που βασίζεται πολύ στον κόσμο της, ή για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, η ΑΕΛ είναι ο κόσμος της. Παρά το γεγονός πως οι κερκίδες είναι «άδειες» η θέληση και η δίψα του κόσμου δεν σβήνει, ενώ οι όλοι είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές.

Η καλή αρχή έφερε την ηρεμία και την απαραίτητη ψυχολογία στην ομάδα της ΑΕΛ. Ο Ντούσαν Κέρκες συνεχίζει τη σκληρή δουλειά και ξέρει πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει βήμα προς βήμα ώστε να πετύχει τους στόχους. Για την ώρα τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X