ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Φορτσάρει ενόψει πρωταθλήματος

Στην ΑΕΛ επικρατεί αισιοδοξία για τη σεζόν μιας και το πρώτο δείγμα είναι θετικό

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Μέρα με τη μέρα η έναρξη του πρωταθλήματος είναι και πιο κοντά. Στην ΑΕΛ επικρατεί αισιοδοξία για τη σεζόν μιας και το πρώτο δείγμα (το οποίο φάνηκε από τους αγώνες στην Ευρώπη) ήταν θετικό. Σαφώς όμως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, και θα ήταν παράλογο αν δεν υπήρχε.

Έτσι ο Μπρούνο Μπαλταζάρ βάζει τις τελευταίες πινελιές στην ομάδα. Και όταν λέμε πινελιές μιλούμε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Ο προπονητής της ΑΕΛ έχει ως στόχο η ομάδα του να αγωνίζεται επιθετικά και γι’ αυτό καταστρώνει τα πλάνα του με γνώμονα την ΑΕΛ που θέλει.

Μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος οι «Λέοντες» θα δώσουν δυο ακόμη φιλικά. Αρχικά το πρώτο θα είναι την Παρασκευή κόντρα στον Ερμή (μια ομάδα που έχει ως στόχο τη φετινή χρονιά να κάνει το κάτι περισσότερο και να μην κινδυνέψει ούτε λεπτό), και το δεύτερο θα έρθει μια μέρα μετά, δηλαδή το Σάββατο κόντρα στον Άρη.

Τα δυο αυτά φιλικά είναι καθαρά παιχνίδια ετοιμότητας. Ο στόχος του Μπαλταζάρ είναι να δει στην πράξη αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις, ενώ παράλληλα οι ποδοσφαιριστές θα είναι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αναμένεται πως ο Μπαλταζάρ θα δώσει χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τα δυο αυτά παιχνίδια θα λειτουργήσουν ως πρόβα τζενεράλε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κρατά την αντίδραση

ΑΕΛ: Κρατά την αντίδραση

Ο Κύπριος τεχνικός κρατά την αντίδραση της ομάδας του και το γεγονός ότι δεν τα παράτησε μέχρι το τελικό σφύριγμα
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ