ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Αρχηγικό κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας (video)

Δείτε το σχετικό βίντεο...

Στο διαδικτυακό κανάλι της ΑΕΛ μίλησαν οι τέσσερεις αρχηγοί της ομάδας.

Οι Ντόσα Τζούνιορ, Χάρης Κυριάκου, Κέβιν Λαφράνς και Ανδρέας Αβραάμ αναφέρθηκαν στις πολύ καλές συνθήκες αλλά και στην σκληρή δουλειά που γίνεται από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των γαλαζοκιτρίνων.

Όπως ανέφερε ο Ντόσα, υπάρχει η αίσθηση πως η ομάδα βρίσκεται στην σωστή κατεύθυνση, ενώ υπάρχει η θέληση να αποδείξουν ποια είναι η ΑΕΛ. Επιθυμία όλων, είναι να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει στην ομάδα, στους στόχους ώστε να παλεύουν όλοι μαζί, καθώς η στήριξη τους δίνει επιπλέον κίνητρο. Τέλος, ανέφερε πως θέλουν να κερδίσουν κάτι, και ο τρόπος είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο.

Από την μεριά του, ο Κυριάκου ανέφερε μεταξύ άλλων, πως οι εγκαταστάσεις στην προετοιμασία είναι καταπληκτικές, ενώ είπε πως χτίζεται νέα ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, οι παλιοί παίχτες προσπαθούν να τους εντάξουν στην ομάδα. Τέλος κάλεσε και αυτός τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, και να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται.

Ο Λαφράνς αναφέρθηκε στην καλή ατμόσφαιρα και στο οικογενειακό κλίμα, όπου γίνεται πολύ καλή δουλειά. Μίλησε και αυτός για τη νέα ομάδα, ωστόσο πιστεύει πως η ομάδα θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, ενώ τόνισε πως καθρέφτης είναι το γήπεδο. Τέλος τόνισε πως είναι αισιόδοξος και πως πιστεύει ότι ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο.

Ο Αβραάμ μίλησε και αυτός στο ίδιο ύφος με τους συμπαίχτες του, και κάλεσε τον κόσμο δίπλα στην ομάδα.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

Η ομάδα της Λεμεσού σε ενδεχόμενη επιτυχία επί της Ομόνοιας ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα
 |  ΑΕΛ
X