ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Απαιτήσεις ανάλογα με τη διοργάνωση

Όπως είναι το πρόγραμμα, αλλιώς πάει στο κύπελλο κι αλλιώς στο πρωτάθλημα

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Μπήκαμε στα μέσα Φλεβάρη και το δείγμα πλέον για τη διαχείριση που κάνει στην ΑΕΛ ο Ντούσαν Κέρκες είναι τόσο μεγάλο που μπορούμε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα. Έχει χωρίσει τα ματς ανάλογα με τη δυσκολία τους και ο τακτικός του προσανατολισμός προσαρμόζεται στις ανάγκες του αγώνα.

Μετά το ξεκίνημα, που ήθελε κι ο ίδιος να δει που πατά η ομάδα του σε σχέση με τον ανταγωνισμό, εγκατέλειψε σε αρκετά ματς το σχήμα με τον Γαστανιάγα δίπλα στον Νταβόρ για να έχει πιο επιθετικό σχήμα. Στα πιο «δύσκολα» είτε τους βάζει μαζί είτε επιλέγει τριάδα στην άμυνα είτε και τα δυο μαζί. Αυτό είχε σκεφτεί με τον Απόλλωνα, αλλά το άλλαξε λόγω του τραυματισμού του Μπόρις.

Με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας, προκύπτει πως στα επόμενα ματς κυπέλλου θα βλέπουμε την «επιθετική» ΑΕΛ και πιο προσεκτική σε αυτά του πρωταθλήματος. Αφήνοντας στην άκρη το ματς με το ΘΟΙ, η επόμενη φάση θα βρει την ΑΕΛ με τον Ερμή και σαφώς χρειάζεται πιο επιθετική προσέγγιση για να επικρατήσει και να βρεθεί στα ημιτελικά.

Στα ματς πρωταθλήματος όμως, έχει μόνο ντέρμπι μπροστά και αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα για το αν θα αρχίσει να ρισκάρει λίγο παραπάνω και σε ματς που τα λες «εξάποντα». Το δείγμα ως προς αυτό δεν μας προδιαθέτει για κάτι τέτοιο αν και οι επιλογές υπάρχουν. Ο Λέο Σίλβα είναι μια τέτοια, ο Άλεξ ασφαλώς, ακόμα και ο Αγκάνοβιτς μπορεί να δώσει λύσεις εκεί. Συζήτηση που θα μας απασχολήσει στα προσεχώς. Με το ΘΟΙ θα πάρουμε γεύση ξανά από τους μικρούς και όσους δεν παίζουν. Βόλεψε η κλήρωση του κυπέλλου να μείνουν κι αυτοί «ζεστοί».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Πρόταση στον Μαρκολίνο;

ΑΕΛ: Πρόταση στον Μαρκολίνο;

Ελλαδικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα της Λεμεσού έχει κάνει κίνηση για να εντάξει στο ρόστερ της τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό ...
24sports team
 |  ΑΕΛ
Απών από την φιέστα

Απών από την φιέστα

Τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ «έδρασαν» χωρίς να σκεφτούν το ενδεχόμενο της σημερινής μέρας
24sports team
 |  HOT SPOT
X