ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

AΕΛ: Αναμένεται διπλή «καμπάνα»

Ο παρατηρητής του αγώνα κατέγραψε με πάσα λεπτομέρεια το τι έγινε

Εφραίμ Γεωργίου

Ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΛ είναι την «καμπάνα» της ΟΥΕΦΑ. Μια «καμπάνα» που προέρχεται μετά τον αγώνα με την Αούστρια Βιέννης και τα όσα έγιναν από τον διαιτητή, που στην τελική είχε ως συνέπεια την αποκλεισμό της ΑΕΛ από τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο παρατηρητής του αγώνα κατέγραψε με πάσα λεπτομέρεια το τι έγινε. Η αναφορά στη 15λεπτη διακοπή που προήλθε από ρίψη αντικειμένων στον αγώνα «καίει» την ΑΕΛ μιας και σε τέτοιες περιπτώσεις η ΟΥΕΦΑ εξαντλεί συνήθως την αυστηρότητα της. Μάλιστα, πέραν από το πρόστιμο το οποίο ομολογουμένως θα είναι πολύ μεγάλο, υπάρχει το ενδεχόμενο τιμωρίας έδρας.

Πέραν όμως των πιο πάνω και ο Αϊρόσα αναμένεται πως δεχθεί επιπλέον ποινή. Αρχικά έχουμε ως δεδομένο πως ο Αϊρόσα θα χάσει δυο αγώνες μιας και η κόκκινη ήταν απευθείας, ενώ ταυτόχρονα ο παρατηρητής του αγώνας κατέγραψε τη συμπεριφορά του απέναντι στον πάγκο των Αυστριακών κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα φέρει τιμωρία επιπλέον αγωνιστικών.

Η αναφορά στη 15λεπτη διακοπή που προήλθε από ρίψη αντικειμένων στον αγώνα «καίει» την ΑΕΛ

Πλέον όμως, η ΑΕΛ έχει αφήσει πίσω της το παιχνίδι με την Αούστρια αλλά και τη διαιτησία που έπαιξε μεγάλο ρόλο στον αποκλεισμό και επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα. Έτσι στο πλαίσιο αυτό συνεχίζει την προετοιμασία της (ώστε να μείνει σε ετοιμότητα) και το Σάββατο η ομάδα του Μπαλταζάρ θα δώσει φιλικό με την Πάφο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ

ΑΕΛ: Αλλάζει πρόσωπα και πλάνο

Πέραν από την εικόνα στον αγώνα με την ΑΕΚ ο Μπαλταζάρ είναι αναγκασμένος να αλλάξει πρόσωπα αφού θα έχει και απουσίες
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΕΛ
Ταυτοποίηση στο ΑΕΚ-ΑΕΛ

Ταυτοποίηση στο ΑΕΚ-ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας πως θα εφαρμοστεί το μέτρο της ταυτοποίησης στο προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ
24sports team
 |  ΑΕΛ