ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Προσοχή στην παγίδα του 0-0

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Εφραίμ Γεωργίου

Δυο 24ωρα πριν από τον μεγάλο επαναληπτικό με την Αούστρια, και στην ΑΕΛ είναι έτοιμοι τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά. Ένας αγώνας που σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι εύκολος παρά το γεγονός πως η ομάδα του Φινκ δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Μάλιστα το 0-0 του πρώτου αγώνα είναι παγίδα.

Και όταν λέμε παγίδα υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που το λέμε. Από τη μια έχεις καταφέρει να μην χάσεις εκτός έδρας, κάτι που σαφώς είναι θετικό. Όμως από την άλλη δεν έχεις προβάδισμα πρόκρισης. Όλες οι ισοπαλίες ευνοούν τους Αυστριακούς μιας και προκρίνονται σε όλες τις περιπτώσεις, ενώ ακόμη και αν το παιχνίδι τελειώσει στο 0-0, τότε το παιχνίδι θα οδηγηθεί σε παράταση.

Έτσι το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του Μπαλταζάρ στο γήπεδο είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να παλέψει για τη νίκη. Πρέπει να βγει μπροστά και να ψάξει το τέρμα που θα της δώσει το προβάδισμα. Συνάμα το ένα τέρμα ίσως δεν είναι αρκετό. Η ΑΕΛ θα πρέπει να σκοράρει αλλά και να κρατήσει μακριά την ομάδα του Φινκ. Δεν είναι και τόσο εύκολο. Οι Αυστριακοί μοιάζουν με θηρίο πληγωμένο και μια πρόκριση θα τους ανεβάσει τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά. Έτσι και αυτοί θα ψάξουν το τέρμα.

Για κάθε τέρμα της Αούστρια η ΑΕΛ θα πρέπει να πετύχει ένα περισσότερο για να πάρει την πρόκριση. Είναι γι’ αυτό που λέμε πως το 0-0 είναι παγίδα. Από τη μια πρέπει να βγεις μπροστά, από την άλλη πρέπει να προσέξεις πίσω. Αυτό όμως το ξέρει καλύτερα από όλους ο Μπαλταζάρ και προετοιμάζει κατάλληλα την ομάδα του.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X