ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΠτΔ: «28.2 εκατ. για το γήπεδο στη Λεμεσό»

Στη Λεμεσό βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (ΠτΔ) Νίκος Αναστασιάδης. για σύσκεψη στο δημοτικό μέγαρο Λεμεσού, στην παρουσία σχεδόν σύσσωμου του Υπουργικού Συμβουλίου και των τοπικών αρχών. Ένα από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο ΠτΔ ήταν και το γηπεδικό.

Ένα θέμα που βρίσκεται στην επικαιρότητα εδώ και αρκετό καιρό. Οι προσπάθειες συνεχώς βρίσκουν προβλήματα με το τελευταίο να ήταν αυτό του γενικού ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη, ο οποίος τόνισε πως υπάρχει υπέρβαση εξουσιάς μιας και η κυβέρνηση και ο ΚΟΑ δεν μπορούν και δεν πρέπει να δεσμεύσουν τη Βουλή ώστε να ψηφίσει τα ποσά για τα γηπεδικό.

Επί του θέματος πάντως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως, μετά τα πολλαπλά προβλήματα που παρουσιάστηκαν, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε στις 19 Ιουλίου, όπως αναθέσει την εκτέλεση του έργου στον ΚΟΑ, με δαπάνη 28,2 εκατομμυρίων ευρώ (60% το κράτος και 40% τα σωματεία), ενώ η προκήρυξη των προσφορών αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος του προσεχούς Σεπτεμβρίου. Μάλιστα στο πλαίσιο του γηπεδικού ο ΠτΔ τόνισε πως η κυβέρνηση θα αναλάβει το κόστος δημιουργίας νέου οδικού δικτύου, ώστε να μην δημιουργηθούν άλλα προβλήματα με το γήπεδο, και το κόστως των 4 εκατ. που θα χρειαστούν θα το αναλάβει η ίδια κυβέρνηση.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Πρόταση στον Μαρκολίνο;

ΑΕΛ: Πρόταση στον Μαρκολίνο;

Ελλαδικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα της Λεμεσού έχει κάνει κίνηση για να εντάξει στο ρόστερ της τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό ...
24sports team
 |  ΑΕΛ
Απών από την φιέστα

Απών από την φιέστα

Τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ «έδρασαν» χωρίς να σκεφτούν το ενδεχόμενο της σημερινής μέρας
24sports team
 |  HOT SPOT
X