ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η κίτρινη πλατεία της Βιέννης

Σε μια από τις πιο δημοφιλείς πλατείες της Βιέννης επέλεξαν να περάσουν την ημέρα όχι μόνο οι φίλοι της ΑΕΛ που έκαναν το ταξίδι στην Κύπρο, αλλά και το προπονητικό τιμ της Λεμεσιανής ομάδας. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και τους συνεργάτες του να γεμίζουν μπαταρίες εν όψει της αυριανής μάχης στην Stephansplatz, εκεί όπου αρκετοί οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων, επέλεξαν να συνδυάσουν φαγητό, ψώνια και καφέ.

Πέραν των 40 Λεμεσιανών που επέλεξαν να ταξιδέψουν ψες με την αποστολή, στην Βιέννη έχουν καταφτάσει και άλλοι οπαδοί της ΑΕΛ μέσω πρωινής πτήσης και οι οποίοι αναμένεται αύριο να ενώσουν όλοι μαζί τις φωνές τους στο «Ernst Happel». Πέραν λοιπόν των έντεκα ποδοσφαιριστών της Κυπριακής ομάδας που θα αγωνιστούν αύριο στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Αούστρια, τη δική τους μάχη θα δώσουν οπωσδήποτε και τα παιδιά στην κερκίδα.

Από πλευράς γηπεδούχων, στο γήπεδο δεν αναμένεται να βρεθεί πενταψήφιος αριθμός οπαδών για δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Αούστρια δεν έχει πολλούς οπαδούς, ιδιαίτερα αν συγκρίνει κανείς με τους αντίστοιχους της Ραπίντ και ο δεύτερος το γεγονός ότι η περίοδος αυτή θεωρείται περίοδος διακοπών στην χώρα. Όλα αυτά βεβαίως παραμονές της πρώτης και μοναδικής προπόνησης που θα πραγματοποιήσει η ΑΕΛ επί Αυστριακού εδάφους απόψε στις 21:00 τοπική ώρα και ενώ μισή ώρα προηγουμένως, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα παρεθέσει δημοσιογραφική διάσκεψη.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση