ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Είμαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή»

Ο σκόρερ της ΑΕΛ Κέβιν Λαφράνς μίλησε στη Cytavision αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Προγκρέ και τόνισε πως σημασία έχει που κατάφεραν να περάσουν παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

Αναλυτικά:            

Για τον αγώνα: «Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο. Είναι ξεκίνημα της σεζόν και προσπαθούμε να γνωριστούμε στο γήπεδο με τους καινούργιους συμπαίκτες μας. Αλλά καταφέραμε το πιο δύσκολο, να κερδίσουμε και να περάσουμε».

Για το γκολ που πέτυχε: «Είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Δε θέλω να μιλήσω πολύ για αυτό, είναι ομαδική προσπάθεια. Ίσως να το νιώθω, ίσως είναι τύχη δε ξέρω. Με βοηθά όλη αυτή η ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Σήμερα είμαι εγώ, άλλη φορά κάποιος άλλος. Σημασία έχει αν κερδίζουμε».

Για την Αούστρια: «Όσο προχωράμε, θα γίνεται και πιο δύσκολο. Δεν ξέρω καλά την ομάδα, μόνο το όνομα. Θα τη μελετήσουμε τις επόμενες μέρες. Τώρα πρέπει να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τη νίκη μας».

Για τη ανανέωση του συμβολαίου του: « Μου έδειξαν εμπιστοσύνη όλοι στην ΑΕΛ, από τον πρόεδροι και όλοι. Νιώθω καλά εδώ με τη γυναίκα μου και με τους συμπαίκτες μου και όλους όσοι είναι στην ομάδα. Ανανέωσα για να κάνω ένα ακόμα βήμα στην μεγάλη οικογένεια που είναι η ΑΕΛ».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ