ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάει για καρέ νικών

Να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε στο Λουξεμβούργο θα επιδιώξει απόψε η ΑΕΛ (21:00, ΣΠΟΡ FM 95,0 & www.24sports.com.cy), η οποία θα φιλοξενήσει την Προγκρέ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στον επαναληπτικό του 1-0.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού αντιμετωπίζουν το αποψινό παιχνίδι με κάθε σοβαρότητα. Η ΑΕΛ θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της απέναντι στην Προγκρέ και να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Παράλληλα, η ομάδα της Λεμεσού θέλει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της για τέταρτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι και να πάει με την καλύτερη ψυχολογία στις διπλές αναμετρήσεις με την Αούστρια Βιέννης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο πρώτο παιχνίδι. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τζούνιορ και Τεξέιρα.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΛ: Βοζίνια, Αιρόσα, Αβραάμ, Μιτρέα, Λαφράνς, Σοάρες, Νικολάου, Αρτούρ Ρεζέντε, Σάσι, Ντάνι, Αρουαμπαρένα.

Ο προπονητής της Αούστρια Βιέννης, Τόρστεν Φινκ, θα βρεθεί απόψε στις εξέδρες του «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση