ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Λίρα εκατό»

Πριν από περίπου ένα χρόνο η ΑΕΛ ανακοίνωνε τον κεντρικό αμυντικό Κέβιν Λαφράνς. Ένας αμυντικός που μέχρι τότε δεν είχε να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο στην καριέρα του, ο οποίος ήταν όμως σε πολύ καλή ηλικία (26 τότε).

Μέσα σε ένα χρόνο και ένεκα των τραυματισμών του Τζούνιορ αλλά και την αποχώρηση του Σιέλη, ο Κέβιν Λαφράνς βρέθηκε βασικός στην ΑΕΛ. Η παρουσία του εξαιρετική, σωστές τοποθετήσεις, μαχητικότητα, όρεξη για ποδόσφαιρο και μερικά πολύ καλά και σημαντικά τέρματα. Μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να κερδίσει τους πάντες με την παρουσία του. Πάντα σοβαρός και με μετρημένα λόγια ακόμη και στις δηλώσεις ο Λαφράνς ξεχώριζε.

Το καλοκαίρι ήρθε και η ΑΕΛ πέτυχε το στόχο της Ευρώπης. Στο πρώτο παιχνίδι και πάλι ο Λαφράνς ήταν εκεί και ξεχώρισε. Μάλιστα με τα δυο τέρματα που πέτυχε έγινε ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ στην Ευρώπη μαζί με 4 άλλους ποδοσφαιριστές. Όμως αυτό δεν λέει και πολλά μιας και είναι δυο τέρματα. Βέβαια μιλάμε για δυο τέρματα από κεντρικό αμυντικό, δεν τα λες και λίγα.

Ο Λαφράνς λοιπόν ήταν λαχείο. Ήρθε με πολύ λίγα λεφτά στην ΑΕΛ και κατάφερε να στεριώσει. Κατάφερε να δείξει πως είναι παίκτης που αξίζει και που μπορεί να προσφέρει. Σαφώς και έχει κάποιες αδυναμίες, όμως η γενική του παρουσία είναι πέρα για πέρα ικανοποιητική και η κίνηση ανανέωσης του συμβολαίου του από την ΑΕΛ τα λέει όλα. Μάλιστα αν θα έπρεπε να πούμε κάτι για τη κίνηση της ΑΕΛ είναι πως συμφωνούμε 100% και κρίνεται ως μιας θετική ενέργεια που σαφώς και θα βοηθήσει τους «Λέοντες» στην πορεία. Είναι μια περίπτωση «λίρα εκατό» όπως συνηθίζεται να λέμε.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ