ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η εκδρομή στη Λάρνακα και το beach party

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Προγκρές στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ενημερώνουν επίσης και για το καθιερωμένο Beach Party του Συνδέσμου που θα γίνει το Σάββατο 22 Ιουλίου. 

Αναλυτικά:

Απανταχού Λέοντες, η ΑΕΛΑΡΑ έφερε το πολυπόθητο διπλό στο Λουξεμβούργο και βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την πρόκριση στη επόμενη φάση. Καθήκον μας να κάνουμε το γήπεδο όπως τους έχουμε υποσχεθεί…. ΚΑΜΙΝΙ. Τα συγχαρητήρια μας για ακόμη μια φορά στην ομάδα μας και περιμένουμε ακόμη περισσότερα. Το κίτρινο αλητολίμανο δίνει ραντεβού την Τετάρτη το βράδυ στους Συνδέσμους μας για το καθιερωμένο Pre – game party και για καλύτερη οργάνωση για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ενημερώνει ότι για το παιχνίδι θα δρομολογηθούν λεωφορεία που θα αναχωρήσουν από τον Εναέριο η ώρα 6:30 και θα ενωθούν μαζί με την υπόλοιπη μεγαλειώδη πορεία για να αναχωρήσουμε όλοι μαζί για τη Λάρνακα. Θα υπάρχουν εισιτήρια για το γήπεδο στο Σύνδεσμο προς 12 ευρώ και εισιτήριο για το λεωφορείο προς 5 ευρώ για να καλυφτεί μέρος των εξόδων. Όλοι μαζί ενωμένοι αναχωρούμε η ώρα 7:00 από το γνωστό σημείο στην έξοδο της Παρεκκλησιάς και ακολουθούμε τα λεωφορεία για να κιτρινίσουμε το γήπεδο.

Καθήκον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ να βρίσκεται στο γήπεδο και να ακολουθεί τις οδηγίες των οργανωμένων. Φοράμε την κίτρινη φανέλα με τα ΤΡΙΑ ιερά γράμματα και 90’ λεπτά τραγουδάμε για πάρτη της, το κίτρινο αίμα θα κοχλάζει, τα μυαλά μας θα είναι έτοιμα να εκραγούν και το ΠΑΠ θα είναι αναμμένη χύτρα στην οποία θα ετοιμάσουμε την δική μας συνταγή, της τρομοκρατίας και της ανεξέλεγκτης έντασης!

Ακόμη, ενημερώνουμε ότι ξεκινούν και επίσημα οι εγγραφές μελών στους δύο μας Συνδέσμους μαζί με την καινούρια φανέλα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Όλοι απαραίτητα πρέπει να εγγραφούμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια του καινούριου συμβουλίου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα γίνει το καθιερωμένο Beach Party του Συνδέσμου μας το Σάββατο 22/07/2017 στην παραλία απέναντι από την ΚΕΑΝ. Προσκαλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερά το παρόν του για ένα τρελό πάρτυ μέχρι τελικής πτώσης και παράλληλα να γουστάρουμε όπως εμείς ξέρουμε!

Οι φίλοι της ΑΕΛ θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το γνωστό 4Χ4 beach soccer με 20 ευρώ συμμετοχή ανά ομάδα με την νικήτρια του τουρνουά να κερδίζει εισιτήρια διαρκείας. Ακόμη θα υπάρχει τουρνουά στο ποδοσφαιράκι αλλά και φουσκωτά παιχνίδια για τους μικρούς Λέοντες. Επίσης θα στηθεί μπαρ για άφθονο ποτό και ειδικό περίπτερο για φαγητό και άλλα είδη κατανάλωσης.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ