ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εβδομάδα... Προγκρέ

Προσηλωμένοι στη δουλειά τους ενόψει Προγκρέ θέλουν να μείνουν στην ΑΕΛ, καθώς υπάρχει ο επαναληπτικός. Μπορεί να μην έδειξε η ομάδα αυτή ικανή να ανατρέψει το 1-0 που έχασε στην έδρα της, αλλά από τη μια πάντα αν δεν προσέξεις στην Ευρώπη το πράγμα δυσκολεύει και από την άλλη μπροστά στο κοινό της η ΑΕΛ θα θέλει παίξει καλά.

Αυτή τη φορά δε θα υπάρχει και η έντονη ζέστη, ο αγώνας μεταφέρεται Λάρνακα και στις 9 το βράδυ αντί 5 και Τσίρειο που ήταν ο προηγούμενος. Ήδη ξεκίνησαν  μια μίνι εκστρατεία στην ΑΕΛ για να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερους γίνεται.

Σιγά σιγά είναι και πιο έτοιμοι οι νεοφερμένοι, ο Αρτούρ ο τελευταίος που πήρε λεπτά και μόνο καλύτερη μπορεί να είναι η ομάδα στη συνέχεια. Εξάλλου είναι δεδομένο πως η Αούστρια Βιέννης ουδεμία σχέση έχει με Σεντ Τζόζεφς ή με Προγκρέ.

Αλλά το, πιθανό, ταξίδι στην Αυστρία μπορεί να περιμένει. Πρώτα είναι η επίσκεψη στο «Παπ» όπου έχει συνδεθεί με δυο από τις καλύτερες ευρωπαϊκές στιγμές της ιστορίας του συλλόγου. Τις νίκες με Παρτιζάν και Ζενίτ. 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση