ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Προσοχή στην μπανανόφλουδα

Εφραίμ Γεωργίου

Απόψε λοιπόν η ΑΕΛ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Πρόγκρες στο Λουξεμβούργο. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Μπαλταζάρ καλείται να κάνει το καθήκον της και να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από σήμερα.

Βέβαια για να λέμε τα σύκα, σύκα και την σκάφη σκάφη, η ομάδα του Λουξεμβούργου ζει το δικό της παραμύθι. Δεν είναι λίγο να πετάς έξω την Ρέιντζερς και να παίρνεις για πρώτη φορά πρόκριση στην Ευρώπη. Η ψυχολογία τους είναι στο ζενίθ και θεωρούν πως μπορούν να πετύχουν τα πάντα. Αν δεν τους κόψει από νωρίς τα φτερά η ΑΕΛ τότε η Πρόγκρες μπορεί να γίνει και επικίνδυνη και όπως ακριβώς λέμε και στον τίτλο μας η Πρόγκρες μοιάζει με μπανανόφλουδα που θέλει προσοχή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπαλταζάρ έχει καταστρώσει το πλάνο του και είναι έτοιμος να πάρει μια νίκη που θα καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση. Κάτω από τα δοκάρια ο Μπαλταζάρ θα επιλέξει τον Βοζίνια. Έπειτα αριστερά αναμένεται να βρεθεί ο Αβραάμ και δεξιά ο Αϊρόσα. Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι Λαφράνς και Μιτρέα. Στο κέντρο ο Μπαλταζάρ κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει φανέλα βασικού στον Νικολάου, ενώ πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως ο Σοάρεις θα βρεθεί για ακόμη μια φορά στο βασικό σχήμα. Παράλληλα στην ενδεκάδα θα βρεθούν οι Ρεζέντε, Μέσκα και Μπενίτεθ (οι δυο τελευταίοι στα φτερά και ο πρώτος ως επιτελικός χαφ). Ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μιγκέλ Αρουαμπαρένα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Διακοπή και ανασύνταξη

ΑΕΛ: Διακοπή και ανασύνταξη

Στόχος για τους «Λέοντες» δεν είναι άλλος απ' την επιστροφή στις νίκες με την επανέναρξη του πρωταθλήματος
24sports team
 |  ΑΕΛ