ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Να είμαστε πνευματικά έτοιμοι»

Ο προπονητής της ΑΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ μίλησε σε συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Προγκρέ και τόνισε πως δεν υπάρχει χώρος για υποτίμηση αλλά μελέτη του αντιπάλου και σεβασμός προς αυτόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αντίπαλο: «Ξέρουμε τη δυναμικότητα αυτής της ομάδας και τις αδυναμίες τους. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι η δική μας απόδοση. Δε θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για τις αδυναμίες αλλά γενικά είναι μια ομάδα που αμύνεται καλά και βγαίνει στην αντεπίθεση. Πάντα πρέπει να βλέπουμε τον εαυτό μας, τη δική μας εξέλιξη. Πρέπει να γνωρίζεις τον αντίπαλό σου αλλά προέχει το τι κάνουμε εμείς και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τις πιθανότητες: «Πάντα είναι στο 50-50 οι πιθανότητες Συμφωνώ με τον αντίπαλό μου. Το πιο σημαντικό όμως είναι να σεβόμαστε τον αντίπαλο όπως σεβαστήκαμε και τη Σεντ Τζόζεφς. Με τη Ρέιντζερς θα έλεγε κανείς 95-5 πιθανότητες αλλά είδαμε τι έγινε».

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε αγωνιστικό χώρο. Σε κάθε είδος γρασιδιού, κάθε συνθήκη πρέπει οι μεγάλες ομάδες να προσαρμόζονται. Είναι σημαντικό να μπορείς να εγκλιματίζεσαι οπουδήποτε».

Για την ετοιμότητα: «Μετά από δυο βδομάδες προπόνησης και δυο αγώνες, σίγουρα είμαστε πιο έτοιμοι. Αλλά πρώτα απ’ όλα πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για τα παιχνίδια και ειδικά το αυριανό».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ