ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αν είναι η γνωστή ΑΕΛ...

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Το παιχνίδι με την Πρόγκρες είναι προ των πυλών για την ΑΕΛ και η Ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ καλείται να κάνει το καθήκον της. Σαφώς και ο τίτλος του φαβορί πηγαίνει στους «Λέοντες» (θα ήταν παράλογο αν δεν έπαιρναν αυτόν τον τίτλο) όμως το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα των ανατροπών, είναι το άθλημα των μεγάλων συγκινήσεων και η Πρόγκρες έχει αποκλείσει την Ρέιντζερς(!).

Βέβαια η πρόκριση της Πρόγκρες επί της Ρέιντζερς είναι από αυτές που έρχονται μια στο τόσο. Η διαφορά των δυο ομάδων ήταν μεγάλη όμως η ομάδα του Λουξεμβούργου έκανε τη τεράστια έκπληξη. Κάπου εδώ όμως η ΑΕΛ πρέπει να βάλει ένα τέλος στην πορεία της Πρόγκρες. Μάλιστα αν η ΑΕΛ εμφανιστεί όπως μας συνήθισε, από τον καιρό που ήρθε ο Μπαλταζάρ, τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Και τι εννοούμε με τις εμφανίσεις Μπαλταζάρ. Εννοούμε την σοβαρότητα που διακατείχε την ομάδα την περσινή σεζόν από τότε που ο νυν τεχνικός των «Λεόντων» πάτησε το πόδι του στην Κύπρο. Η ΑΕΛ από τότε είναι μια σοβαρή ομάδα που δεν υποτιμά αλλά ούτε και τη φοβίζει οποιοσδήποτε αντίπαλος. Μια ομάδα που αρέσκεται στο ωραίο – στρωτό ποδόσφαιρο με σαφώς επιθετικές τάσεις. Βέβαια η άμυνα δεν παραμελείτε και αυτό είναι εξίσου σημαντικό.

Η ουσία πάντως είναι πως μια σοβαρή ΑΕΛ δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με αντίπαλο την Πρόγκρες. Μάλιστα κάποια δεδομένα για τη φετινή ΑΕΛ φέρνουν αρκετά χαμόγελα. Από την μια είναι το γεγονός πως η ΑΕΛ πέτυχε τα περισσότερα τέρματα (μαζί με την Μίντιλαντ) στον προκριματικό γύρο που πέρασε, ενώ έχει και περισσότερο από το 50% των τελικών της προσπαθειών στο στόχο. Τέτοια στοιχεία δείχνουν πως όντως η ΑΕΛ έχει τη δυνατότητα να φτάσει μακριά, όμως οι «Λέοντες» καλούνται να το πάρουν βήμα, βήμα και η σκέψη όλων τώρα είναι στην Πρόγκρες.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ