ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θέλουμε ομίλους»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε μετά την ευρεία νίκη επί της Σεντ Τζόζεφς με 6-0 στην κάμερα της Cytavision.

Αναλυτικά:

"Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Η ομάδα έδειξε την διαφορά δυναμικότητας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήγαν καλά κάποια παιδιά δικά μας. Θέλουμε να συνεχίσουν να τις αρπάζουν τις ευκαιρίες. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα με πολλή πίεση. Είναι δεδομένο ότι έχουμε ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να αγωνιστούν στα εύκολα και στα δύσκολα παιχνίδια. Είναι δουλειά του προπονητή. Δεν θέλω να πω κάτι για τον Μπενίτεθ. Έχουμε και άλλους, πάρα πολύ καλά πήγε και ο Φιντέλις. Αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχουμε θα τους χρησιμοποιούμε.

Η Προγκρές ανάγκασε την Ευρώπη να μιλά γι’ αυτήν με την πρόκριση επί της Ρέιντζερς. Την παρακολούθησε ο προπονητής μας. Είναι μια συμπαγής ομάδα και πολύ καλή. Μάλλον θα αγωνιστούμε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αλλά περιμένουμε κάποια πράγματα να ξεκαθαρίσουν. Θα πάμε με πτήση τσάρτερ και αυτοί που ενδιαφέρονται θα πρέπει τάχιστα αυτοί που θέλουν να ενδιαφερθούν και να κάνουν κρατήσεις. Η τιμή είναι 500 ευρώ. Υπάρχει ενδιαφέρον και θέλουμε να γεμίσουμε την πτήση.

Είναι μια ιστορική στιγμή. Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Θέλουμε να μπούμε ομίλους. Θα το παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι και θέμα τύχης, αλλά είναι σημαντικό να κερδίζουμε.

Για τις περαιτέρω προσπάθειες ενίσχυσης:

Θα κάνουμε μια κίνηση. Τώρα αν είναι επιθετικός ή κάτι άλλο θα το δει ο προπονητής. Έχουμε χρόνο."

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ