ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Για τη δεύτερη νίκη

Όλα έτοιμα λοιπόν για την ΑΕΛ η οποία θα δώσει σήμερα τον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στην Σεντ Τζόζεφς. Το 4-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει κανένα περιθώριο για το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση. Ο στόχος της ΑΕΛ βέβαια είναι να ζευγαρώσει τις νίκες, κάτι που θα φέρει Ευρωπαϊκούς βαθμούς στην ομάδα πέραν από την πρόκριση.

Ο γιορτάρης Μπρούνο Μπαλταζάρ (έχει σήμερα τα γενέθλια του) και θέλει τη νίκη θα παρατάξει την ΑΕΛ με αλλαγές. Αλλαγές σε συγκεκριμένες θέσεις όπως για παράδειγμα το γεγονός πως ο Φιντέλις κτυπά την πόρτα της ενδεκάδας, με τον Σοάρες πολύ πιθανόν να μένει στον πάγκο. Παράλληλα ο Μπενίτεθ με τον Μέσκα θα δώσουν τη μάχη τους για μια θέση στην ενδεκάδα, ενώ ένας εκ των Ηλία και Μαύρου ίσως πάρει φανέλα βασικού αν ο Μπαλταζάρ επιλέξει σχήμα με δυο επιθετικούς.

Είναι δεδομένο πως στην ΑΕΛ θέλουν τη δεύτερη νίκη και είναι επίσης δεδομένο ότι η ΑΕΛ μπορεί να πάρει τη δεύτερη νίκη. Βέβαια για να έρθει η δεύτερη νίκη θα πρέπει η ομάδα του Μπαλταζάρ να παρουσιαστεί σοβαρή και να μην υποτιμήσει την Σεντ Τζόζεφς η οποία δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο και φαίνεται να έχει αποδεχθεί τη μοίρα της.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ