ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ξέρουμε τις αδυναμίες τους»

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ και ο Μάριος Νικολάου μίλησαν στα ΜΜΕ ενόψει του πρώτου φετινού αγώνα για την ΑΕΛ απέναντι στην Σεντ Τσόσεφς. Ο αγώνας θα γίνει αύριο στο στάδιο Αλγκάβρε. Μεταξύ άλλων ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ανέφερε ότι η ομάδα του θα ξέρει τις αδυναμίες του αντιπάλου ενώ ο Μάριος Νικολάου όπως και ο προπονητής του αναφέρθηκε στο μικό διάστημα προετοιμασίας.

Αναλυτικά:

Αρχικά ανέφερε:

«Καλησπέρα σας, μετά από ένα μακρινό ταξίδι, οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι και με αρκετά κίνητρα για το αυριανό παιχνίδι. Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε στη χρονιά είναι δεδομένο ότι δεν είναι εύκολο να βρισκόμαστε στο εκατό τοις εκατό αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος στο σημείο που βρισκόμαστε. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι μας είμαστε συγκεντρωμένοι για αύριο και στο ποδόσφαιρο σήμερα δεν έχει φαβορί. Τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο και αυτό πρέπει να κάνουμε, να κερδίσουμε στο αυριανό παιχνίδι. Το να είσαι φαβορί δεν πρέπει να μένεις στα λόγια πρέπει να φαίνεται στο γήπεδο».

Για το ότι η ΑΕΛ δεν είναι απόλυτα έτοιμη, και αν έχει κάνει ειδική προετοιμασία:

«Όπως είπα και πριν είναι αδύνατο να είσαι έτοιμος μέσα σε δύο εβδομάδες και δύο φιλικά. Αλλά είμαι αισιόδοξος γιατί έγινε μια δουλειά τους τελευταίους δύο μήνες που ήρθα στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ότι έχουν τα στοιχεία που πρέπει να έχουν και θα βασιστούμε σε αυτά. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι με την δουλειά που κάναμε είμαστε περισσότερο από έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα».

Για τον Κουκούλα:

«Για εμάς το σημαντικό είναι για τους παίκτες που είναι στην ομάδα και εκεί είναι η συγκέντρωση μας. Το ρόστερ μας είναι σχεδόν ολοκληρωμένο και έχουμε πολύ ποιότητα σε όλες τις θέσεις και αρκετούς ποδοσφαιριστές. Είμαι συγκεντρωμένος στο αυριανό παιχνίδι και στους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου. Για τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να έρθουν δεν είναι τώρα στο μυαλό μου».

Για το πρόβλημα του Ντάνι Μπενίτεθ:

«Δεν είναι κάτι σημαντικό, θα είναι στις επιλογές για το αυριανό παιχνίδι».

Αν τον φοβίζει το άγνωστο του αντιπάλου:

«Είμαστε πολύ πληροφορημένοι για την ποιότητα του αντιπάλου, είναι γνωστή και από την περσινή της χρονιά, άλλαξε τον προπονητή αλλά ειναι υπολογίσιμη. Αύριο θα είμαστε πολύ καλά ετοιμασμένη για τις αδυναμίες της ομάδας».

Για τον Ντόσα:

«Μιλώ συχνά με τον Ντόσα, μίλησα μαζί του πριν μια ώρα. Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω είναι ότι ο Ντόσα κάνει τεράστια προσπάθεια για να είναι πανέτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΛ γιατί αγαπά την ΑΕΛ. Είναι πολύ σημαντικό και για τον ίδιο, ήταν μια δύσκολη περίοδος γι' αυτόν. Μιλήσαμε πολύ με τον Ντόσα γι' αυτό το θέμα και είναι δυνατός και αποφασισμένος να καταφέρει να επιστρέψει στην ομάδα. Τόσο εγώ όσο και η ΑΕΛ όσο και πολύ περισσότερο ο Ντόσα πιστεύουμε ότι θα επιστρέψει σύντομα για να την βοηθήσει».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Ανέλαβε δράση ο «Σόφο»

ΑΕΛ: Ανέλαβε δράση ο «Σόφο»

Ο Αντρέας Σοφοκλέους κάνει επαφές με πρώην παράγοντες και φίλους της ομάδας, κάτι που επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος τύπου, Αριάδνη ...
 |  ΑΕΛ
X