ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Είμαστε έτοιμοι...»

Δηλώσεις από το αεροδρόμιο Λάρνακας παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου πριν την αναχώρηση της ομάδας για Πορτογαλία για τον αγώνα με την St.Josephs.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

«Νομίζω ότι η αποστολή μας είναι έτοιμη. Είναι κουραστικό το ταξίδι. Θα φτάσουμε 11 ώρα Πορτογαλίας. Έγινε αλλαγή τελευταία στιγμή με την έδρα. Η ομάδα είναι σε καλό αγωνιστικό σημείο. Έχουμε κρατήσει τον κορμό. Έχουμε και κάποιους ποδοσφαιριστές  που έμειναν στην Κύπρο (Ρεζέντε, Τέισεϊρα και Αλνταϊρ) και προπονούνται μαζί με τους γυμναστές μας και τους προπονητές μας. Για Κουκούλα τον περιμένουμε να λυθεί το θέμα του και να έρθει στην Κύπρο. Περιμέναμε και το παλέψαμε για Φορτούνα, κάναμε τεράστιες προσφορές στην Μπράγκα. Έχουμε κάποιους άλλους στα υπόψη μας και θα προχωρήσουμε σίγουρα σε μεταγραφή αριστερού μπακ. Ο Μπενίτεθ είναι καλά, έκανε χθες κανονικά προπόνηση και τον περιμένουμε.

Για Σόουζα: «Δεν θέλω να πω κάτι για τον Σόουζα. Δεν μας ενδιαφέρει εμάς τι λέει ο ΑΠΟΕΛ. Έκανε μονομερή διακοπή του συμβολαίου του. Για το θέμα του Σόουζα θα τα πούμε στα δικαστήρια.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ