ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Τώρα είμαστε έτοιμοι»

Τις πληροφορίες της ιστοσελίδα μας, www.24sports.com.cy, που λένε ότι ο φάκελος του γηπέδου της Λεμεσού έχει συμπληρωθεί και βρίσκεται ήδη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου:

«Ναι, έχει σταλεί ο φάκελος. Να πούμε ότι έγινε μία πρώτη αίτηση πριν μερικούς μήνες και είδαμε τα κενά που υπήρχαν στον φάκελο. Έγιναν όλα τα απαραίτητα, που έπρεπε να γίνουν τόσο από εμάς, όσο και από τα σωματεία και στείλαμε συμπληρωμένο τον φάκελο. Πλέον περιμένουμε, αλλά ταυτόχρονα θα προχωρήσουμε κάποιες εργασίες που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η απάντηση. Θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα προκηρύξουμε το έργο», ανέφερε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Το γήπεδο της Λεμεσού είναι ένα μεγάλο στοίχημα και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι το γήπεδο θα γίνει. Τα σωματεία έδειξαν από την αρχή την θέληση τους για να γίνει το έργο και θεωρώ ότι κάναμε μία δυνατή ομάδα και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα. Το έργο καθυστέρησε, αλλά έπρεπε να καθυστερήσει διότι τα προηγούμενα σχέδια δεν χρειάζονταν αλλαγές. Έγιναν οι αλλαγές και τώρα είμαστε σε καλό δρόμο και έτοιμοι να βγούμε σε προσφορές».

Ακολούθως, ρωτήθηκε για τα άλλα γήπεδα, εάν είναι στην ατζέντα του οργανισμού. Το γήπεδο της Αραδίππου, της Περιστερώνας, το Μακάρειο:

«Είναι στην ατζέντα, αλλά δεν υπάρχουν λεφτά. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι γερασμένες. Όμως, από την άλλη πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχουμε πρόβλημα με τα λεφτά. Με το γήπεδο της Λεμεσού λύθηκε αυτό το πρόβλημα».

Για το Μακάρειο: «Πρέπει να πούμε ότι το Μακάρειο, εκτός από τα αθλητικά σχολεία που εξυπηρετεί κάθε πρωί, εξυπηρετεί και περίπου 50 αθλητικούς φορείς. Εκτός από το ποδόσφαιρο, είναι το τένις και πολλά άλλα αθλήματα. Έτσι, αποφασίσαμε να γίνουν έργα συντήρησης του Μακαρείου σε πρώτη φάση, που θα στοιχίσουν 600 000 χιλιάδες ευρώ. Ο χώρος του Μακαρείου θα πρέπει να διατηρηθεί. Δεν είναι κάτι που θα φανεί άμεσα, αλλά έχουμε βάλει σαν στόχο να γίνουν κάποια έργα που θα βελτιώσουν τις συνθήκες, αλλά και την ασφάλεια του σταδίου και θα γίνονται σιγά, σιγά».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση