ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο στόχος είναι μονόδρομος»

Την κλήρωση της ΑΕΛ στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (με την St Joseph's από το Γιβραλτάρ) σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του «γαλαζοκιτρίνων», Θεόδωρος Αντωνίου, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.0, «Pressing».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ανδρέα Βιολάρη:

Για την κλήρωση με την St Joseph's:

«Προσπαθούμε να συλλέξουμε κάποιες πληροφορίες. Σε αυτή τη φάση ο στόχος είναι μονόδρομος. Πρέπει να προχωρήσουμε στο θεσμό και ασφαλώς θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό για να βάλουμε τις βάσεις από το πρώτο παιχνίδι. Δεν υποτιμούμε κανένα όμως σε τέτοιες φάσεις είμαστε το φαβορί».

Για το αν θα γίνει κάποια αλλαγή στις έδρες:

«Δεν έχουμε ακόμη ενημέρωση εάν θα έχουμε αλλαγή έδρας. Ελπίζουμε βέβαια να μην αλλάξει κάτι και να γίνει ο πρώτος αγώνας στην Κύπρο. Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Νομίζω ότι και ο κόσμος είναι αρκετά ενθουσιασμένος. Ο πρώτος αγώνας είναι δεδομένο ότι θα γίνει στο Τσίρειο. Όπως ξέρετε δεν μπορούμε να κάνουμε νυχτερινό παιχνίδι στο Τσίρειο γιατί δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο φωτισμός του γηπέδου».

Για το ρόστερ της ομάδας:

«Μεγάλωσε το ρόστερ της ομάδας. Ο προπονητής έχει περισσότερους χρησιμοποιήσιμους παίκτες στο ρόστερ του. Θα είναι δύσκολη η χρονιά γιατί ξέρουμε πάρα πολύ ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες που διεκδικούν ψηλές θέσεις. Η ομάδα είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται για αυτή τη φάση της προετοιμασίας που διανύουμε».

Για την ενίσχυση της ομάδας και τις αφίξεις κάποιων παικτών:

«Σήμερα θα ξέρουμε πότε θα έρθει ο Κουκούλα. Ο Αρτούρ θα έρθει στις 22 του μήνα. Θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσουμε μεταγραφή αριστερού μπακ.»

Για τον Ντόσα:

«Αποφασίστηκε ότι δεν υπάρχει λόγος να έρθει στην Κύπρο. Θα συνεχίσει και αυτή τη βδομάδα το πρόγραμμα του στην Πορτογάλια και θα είναι ακόμη πιο έτοιμος. Ο Ντόσα αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα. Έχει συμβόλαιο με την ΑΕΛ για άλλα δυο χρόνια. Όσα γράφτηκαν για αυτόν είναι ανυπόστατες φήμες».

Για τον Βοζίνια:

«Είναι πάρα πολύ γνωστός στον προπονητή μας. Είναι συμπαίκτης στην Εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου με τον Μάρκο Σοάρες».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ