ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με συνταγή Μπαλταζάρ

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Στις 23 Μαρτίου η ΑΕΛ έκανε την ανακοίνωση για συνεργασία με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ. Πολλοί δεν είχαν δει με το καλύτερο μάτι την ανακοίνωση αυτή, μιας και ο Μπαλταζάρ δεν είχε τις εμπειρίες που θα ήθελαν. Όμως σιγά, σιγά κατάφερε να κερδίσει τους πάντες. Βέβαια ακόμη και όταν η ομάδα δεν απέδιδε αυτά που μπορούσε σε κάποια παιχνίδια, η δικαιολογία υπήρχε (και μάλιστα σωστά). Ο Μπαλταζάρ δεν έχτισε την περσινή ΑΕΛ. Φέτος όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Ο Μπαλταζάρ χτίζει μια ομάδα όπως ακριβώς την θέλει. Όλες οι επιλογές προέρχονται από αυτόν και τους περισσότερους ποδοσφαιριστές τους ξέρει ήδη ο Μπαλταζάρ. Ο προπονητής της ΑΕΛ σαφώς και ξέρει αρκετά καλά την Ιβηρική αγορά και πιστεύει σε αυτή. Βέβαια και η αγορά αυτή δεν είναι άγνωστη προς την ΑΕΛ. Οι «Λέοντες» ξέρουν καλά πως υπάρχουν παίκτες στην Ιβηρική χερσόνησο αλλά και γενικότερα από τις Ισπανόφωνες / Πορτογαλόφωνες χώρες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και μάλιστα δεν κοστίζουν ακριβά.

Με αυτά και με αυτά όμως η νέα ΑΕΛ θα πάρει σάρκα και οστά τώρα στις Πλάτρες. Ο Μπαλταζάρ πήρε την καλή βάση που υπήρχε την περασμένη σεζόν (όπως εξάλλου δήλωσε και ο ίδιος) και μπολιάζει την ομάδα με τις δικές του πινελιές. Το αν θα πετύχει μόνο το γήπεδο μπορεί να μας πει. Όμως τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν πως η δουλειά του Μπαλταζάρ είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και θέλει κινήσεις χωρίς ρίσκο.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ