ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι μεταπτώσεις κόστισαν

Ότι αρχίζει ωραία, δεν τελειώνει πάντοτε ωραία. Έτσι έγινε και στην περίπτωση του Φρανσίσκο Πίτι με την ομάδα της ΑΕΛ.

Ο Ισπανός επιτελικός μέσος αφίχθηκε στο νησί μας τον περασμένο Γενάρη με πολλές περγαμηνές από την καριέρα του στην Ισπανία. Όντως, οι πρώτες του εμφανίσεις με την «γαλαζοκίτρινη» φανέλα επιβεβαίωναν του λόγου το αληθές. Ο Πίτι αγωνιζόταν, κυρίως, ως αλλαγή και έδειξε πολλά δείγματα του πλούσιου ταλέντου του.

Στη συνέχεια, όμως, η γενικότερη πορεία της ομάδας, αλλά και η φυγή του προπονητή που τον έφερε στην Κύπρο έφερε μια κάμψη στην απόδοσή του, όπως ήταν φυσικό. Ο Ισπανός πάλευε να βρει ρυθμό και θέση στο αρχικό σχήμα, αλλά στο σύνολο βοήθησε και αυτός την ομάδα να πετύχει τον ρεαλιστικό της στόχο, που ήταν η έξοδος στην Ευρώπη.

Τα πεπραγμένα του Ισπανού με την φανέλα της ΑΕΛ από τον περασμένο Γενάρη δεν ήταν άσχημα. 17 συμμετοχές (12 ως βασικός και 5 ως αλλαγή) μαζί με 5 τέρματα στο πρωτάθλημα που τελειώνει αυτή την αγωνιστική. Το σύνολο των αγωνιστικών του λεπτών ήταν 1141’.

Το «διαζύγιο» των δύο πλευρών δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Η επιθυμία του Ισπανού να πάει πίσω στην πατρίδα του έγειρε την πλάστιγγα προς την αποχώρησή του και έτσι η ομάδα της Λεμεσού βλέπει το μέλλον. Η παρουσία του Πίτι θα αποτελεί πλέον μια ωραία ανάμνηση…

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ