ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κλείδωσε Ευρώπη, βλέπει προγραμματισμό!

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Ήταν Αύγουστος του 2014, συγκεκριμένα το ημερολόγιο έγραφε 28 Αυγούστου 2014. Η ΑΕΛ τότε αγωνιζόταν στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ έπειτα από τον επαναληπτικό του 1-2 στην Κύπρο. Η ομάδα της Λεμεσού δεν τα κατάφερε και έτσι το Ευρωπαϊκό της ταξίδι τελείωσε. Αυτή ήταν και η τελευταία συμμετοχή της ΑΕΛ στην Ευρώπη.

Χθες όμως, μετά από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος επιβεβαιώθηκε και μαθηματικά πως η ΑΕΛ θα είναι και πάλι στην Ευρώπη. Θα ξεκινήσει το ταξίδι της από νωρίς, όμως αυτό λίγη σημασία έχει. Μετά από τρία χρόνια αποχής οι «Λέοντες» ετοιμάζουν και πάλι βαλίτσες για Ευρώπη. Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμό για τα τέλη του Ιούνη, έτσι αυτό σημαίνει πως ο προγραμματισμός πρέπει να τρέξει άμεσα.

Το γεγονός αυτό το γνωρίζουν καλά στην ΑΕΛ και έτσι ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά ήδη τρέχει. Ο Μπαλταζάρ αξιολογεί ποδοσφαιριστές και η διοίκηση ετοιμάζει προτάσεις. Σαφώς και ο χρόνος πιέζει την ΑΕΛ, όμως υπάρχει η πεποίθηση πως όλα θα κυλήσουν ομαλά. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, όμως έχει μια αρκετά καλή βάση για να δουλέψει πάνω της ο Μπλαταζάρ. Έτσι με γνώμονα το πιο πάνω αλλά και το γεγονός πως το μπάτζετ θα είναι στα ίδια επίπεδα ο προπονητής της ΑΕΛ κινείται στην αγορά και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ