ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η επόμενη μέρα…

Η επόμενη μέρα του αποκλεισμού από τα προημιτελικά του κυπέλλου από τον ΑΠΟΕΛ βρίσκει την ΑΕΛ  να μετρά τις πληγές της.

Η ομάδα της Λεμεσού πλήρωσε τις ατομικές τις αδράνειες και τα λάθη της στο χθεσινό παιχνίδι. Ειδικότερα στη φάση του γκολ του ΑΠΟΕΛ, τίποτα δεν λειτούργησε σωστά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του Μπαλταζάρ.

Και όμως, ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Λεμεσού. Ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά με τον Μέσκα και μεγάλη διάθεση να κερδηθεί το παιχνίδι και η πρόκριση. Η αποβολή του Βάντερ έφερε την ομάδα με παίκτη περισσότερο για πάρα πολλή ώρα, όμως αυτό δεν το εκμεταλλεύτηκε στη συνέχεια.

Η ισοφάριση με τον Αρουαμπαρένα έφερε ξανά την ελπίδα, όμως η άδικη αποβολή του ίδιου λίγο αργότερα τελείωσε οριστικά την υπόθεση πρόκριση και έτσι, η ΑΕΛ αποχαιρετά τον θεσμό του κυπέλλου. Μέσα σ’ όλα είχαμε και τα έντονα παράπονα για την διαιτησία από όλους στην ΑΕΛ, οι οποίοι πνέουν τα μένεα για τον Ψευδιώτη και τα σφυρίγματά του από το χθεσινό παιχνίδι.

Η συνέχεια θέλει την ΑΕΛ να έχει στο πρόγραμμα το λεμεσιανό ντέρμπι. Ο στόχος της ομάδας είναι η ευρωπαϊκή έξοδος μέσω πρωταθλήματος, πλέον, και σ’ αυτόν ποντάρουν πλέον.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ