ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Τα ψέματα τελειώνουν»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου. Αναφέρθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο, τις θέματα Σόουζα και Πέτεφ αλλά και την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά:

Για τη διοίκηση: «Νομίζω πως είναι ώρα για καθαρές εξηγήσεις. Ο πρόεδρος ψάχνει συμπαίκτες ούτως ώστε η ΑΕΛ να περάσει σιγά, σιγά στην επόμενη μέρα. Θα μείνει εκεί για λίγο καιρό ώστε οι νέοι να είναι έτοιμοι. Αλλά επειδή περάσαμε πολλά τις τελευταίες μέρες ας πάρουμε λίγο το πράγματα από την αρχή. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως την Τρίτη βγήκε η επιστολή του Σόουζα και την Τετάρτη το θέμα Πέτεφ. Η επιστολή ήταν έτοιμη να βγει προηγούμενες μέρες. Υπάρχουν δυο πράγματα που πρέπει να τα πούμε και έχουν να κάνουν με τους ΑΕΛίστες. Έχουν πονέσει για την ομάδα, και είναι φυσιολογικό να αντιδρούν και να πονούν. Όμως υπάρχει και μια άλλη κατηγορία ανθρώπων, είναι άνθρωποι κατευθυνόμενοι, είναι άνθρωποι που προγραμματισμένα κτυπούν την ΑΕΛ. Υπάρχουν πληροφορίες και αποδείξεις. Το μήνυμα μου σε αυτούς που σκάβουν τον λάκκο της ΑΕΛ, είναι πως πρέπει να προσεκτικοί καθώς μπορεί να πέσουν οι ίδιοι και οι ομάδες τους στον λάκκο που σκάβουν. Αυτοί που επιλέξανε να βγάλουν τα θέματα τις συγκεκριμένες μέρες νόμιζαν πως θα τελειώσουν την ΑΕΛ οριστικά. Όμως η ΑΕΛ ήταν, είναι και θα είναι για πάντα. Πλησιάζει η ώρα που η κρίση θα περάσει στο παρελθόν και θα περάσουμε στην επόμενη μέρα».

Για την επόμενη μέρα: «Η χθεσινή ανακοίνωση του Ανδρέα Σοφοκλέους άνοιξε διάπλατα την πόρτα σε νέους ανθρώπους για συνεχίσουν το έργο με το δικό τους μοντέλο. Όταν ανέλαβε η διοίκηση Σοφοκλέους ήταν άλλες εποχές. Το μοντέλο πέτυχε αρκετά πράγματα, με τα λάθη του, όμως είναι η ώρα να προχωρήσουμε. Υπάρχουν αρκετοί ΑΕΛίστες που μπορούν να βοηθήσουν. Δεν μιλάμε για μεσσίες, μιλάμε για άτομα που μπορούν να βάλουν 20-30 χιλιάδες στον ετήσιο προϋπολογισμό. Σε αυτό το σημείο θέλω να υπογραμμίσω ένα σημείο στην επιστολή του κύριου Σοφοκλέους. Δεν υπάρχουν μυστικά, τα στοιχεία όλα είναι διαθέσιμα για κάθε ενδιαφερόμενο ΑΕΛίστα».

Για τις φήμες περί εκατομμύριον χρεών: «Είναι η ώρα να ξεκαθαρίσει και αυτό. Οι άνθρωποι που θα πάνε κοντά για να μπουν στην ΑΕΛ, στα διοικητικά της ΑΕΛ, θα έχουν κάθε ευκαιρία για να μεταφέρουν στον κόσμο αν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει και κάτι άλλο που ακούγεται στην πόλη. Δεν έρχονται άλλοι γιατί φοβούνται ότι ο Σοφοκλέους θα τους ξεγελάσει. Δεν είναι δυνατό να καλούμε ανθρώπους να έρθουν κοντά για να αναλάβουν και να θέλουμε να τους ξεγελάσουμε. Είναι χαζοί και ηλίθιοι; Δούλεψαν και έβγαλαν λεφτά και μπορούν. Μέσα στις επόμενες μέρες ο πρόεδρος θα κάνει κινήσεις στα άτομα που γνωρίζει πως μπορούν να βοηθήσουν».

Για τον νέο προπονητή: «Θέλω ολόψυχα να του ευχηθώ να τα καταφέρει και να πετύχει με την ομάδα μας. Όπως ήμασταν εκεί κοντά σε όλους τους προπονητές έτσι θα είμαστε και εκεί στον Μπαλταζάρ. Είναι ένας άνθρωπος που έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει και θα πρέπει να είμαστε όλοι κοντά και όχι μόνο η διοίκηση, για να πετύχει».

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Μια νίκη στο Παπαδόπουλος είναι σημαντική. Αγωνιστικά έχουμε κάποια προβλήματα, τα ξέρετε, τα γνωρίζεται, προσπαθούμε να καλύψουμε τις απουσίες κάποιων ποδοσφαιριστών, πρέπει να προσπαθήσουμε και να πετύχουμε». 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση