ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν θα πουλούσα ποτέ την ΑΕΛ»

Πραγματοποιήθηκε η διάσκεψη τύπου της ΑΕΛ εν όψει του παιχνιδιού με τον Ερμή. Ο Πάμπος Χριστοδούλου τόνισε πως παρά τα προβλήματα όλοι θα παλέψουν για το μεγαλείο της ΑΕΛ. Παράλληλα ο Πάμπος Χριστοδούλου μίλησε για όλα τα θέματα της ομάδας, τις απουσίες, τους τραυματίες, το μέλλον του και την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά:

Για τον Ερμή: "Θα ξεκινήσω με το παιχνίδι της Κυριακής. Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που είμαστε υποχρεωμένοι και καταδικασμένοι να κερδίσουμε το παιχνίδι ώστε να κλείσει όσο καλύτερα η πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Έχουμε δώσει πάρα πολλά αυτό το διάστημα και είναι πολύ λογικό να γίνονται κάποιες κριτικές οι οποίες κάποτε ξεφεύγουν στην δική μας ομάδα. Ο Ερμής είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα και αν δεν ματώσουμε και δεν ιδρώσουμε στο γήπεδο δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε το τρίποντο".

Για τις κριτικές: "Οι πρώτοι που έχουμε πληγωθεί είμαστε εμείς. Εγώ, οι παίκτες, η διοίκηση και όσοι είμαστε την ΑΕΛ. Και με όλα αυτά που έγιναν και το Γενάρη που έφυγαν κάποιοι παίκτες με τη σύμφωνη γνώμη και εμένα και της διοίκησης. Κάποιοι παίκτες ζήτησαν να φύγουν και έφυγαν. Έκανα μια συνάντηση με τον πρόεδρο και κάναμε μια κοινή γραμμή με σκοπό το καλό της ΑΕΛ. Να προσπαθήσει η ομάδα να παρουσιάζεται καλύτερη και να εκπληρωθούν οι στόχοι μας που από την αρχή ήταν είσοδος στην εξάδα και έξοδος στην Ευρώπη.

Πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, κάποια πράγματα που έχουν λεχθεί από τους δημοσιογράφους, πως ο προπονητής της ΑΕΛ κάθισε στον πάγκο και δεν ασχολείται με τη ομάδα.  Ναι μετά το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου και μετά το 3-0 κάθισα. Δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ και έβγαλα κάποια νεύρα, με ξέρετε ότι παθιάζομαι στον πάγκο. Δέχθηκα 3 παρατηρήσεις από τον διαιτητή και θα με απόβαλλε γι' αυτό έκατσα στον πάγκο για να μην αποβληθώ. Μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια είπα στον πρόεδρο ότι αν είναι για το καλό της ομάδας να φύγω γιατί πρώτος από όλους εγώ θέλω το καλό της ΑΕΛ.

Θέλω να δώσω ένα μήνυμα σε όλους όσους αγαπούν την ΑΕΛ, σε όσους εργάζονται στην ομάδα, στον 12ο παίκτη της ομάδας. Σε αυτές τις δύο δύσκολες βδομάδες, χάθηκαν δύο παιχνίδια που μπορεί να κερδιθούν μετά. Σε αυτές τις στιγμές χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι".

Για την ανανέωση: "Μιλήσαμε για όλα τα θέματα με τον πρόεδρο. Είπαμε και οι δύο να τελειώσει με το καλό αυτή η σεζόν, να καταφέρει η ομάδα να μπει στην Ευρώπη και από εκεί και πέρα υπάρχει ο χρόνος να κάτσουμε να μιλήσουμε για κάποια πράγματα που εγώ και ο πρόεδρος συμφωνήσαμε. Αυτά όμως αφορούν εμένα και τον πρόεδρο δεν υπάρχει λόγος να βγει κάτι προς τα έξω αυτή τη στιγμή. Θα μάθετε την κατάλληλα στιγμή".

Για τις φήμες περί Ομόνοια: “Στην Κύπρο ζούμε. Αν αύριο μια άλλη ομάδα έχει πρόβλημα με τον προπονητή της πάλι θα ακουστεί το όνομα του Πάμπου, του ενός, του άλλου κλπ. Με ξέρετε καιρό και ποτέ δεν πούλησα καμία ομάδα που ήμουν και ούτε θα το κάνω. Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και θα το τιμήσω. Βέβαια για να υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες σημαίνει πως κάνω καλά τη δουλειά μου. Είμαι στην ΑΕΛ και εννοείται ότι πρώτα θα μιλήσω με την ΑΕΛ. Θα ήταν αχαριστία από πλευράς μου να μην το κάνω.

Για περίπτωση μη εξόδου στην Ευρώπη: “Ξεκινώντας να κτίσουμε - δημιουργήσουμε την ομάδα το καλοκαίρι με τα χίλια - δυο προβλήματα, που όπως είπε και ο πρόεδρος έμεινε μόνος του και το ασπάζομαι αυτό, είμαι δίπλα του. Ο πρόεδρος θέλει βοήθεια. Για να μπουν κάποιοι στόχοι χρειάζεται να ανέβει το μπάτζετ. Χρειάζονται πολλά πράγματα. Στόχος ήταν να μπούμε στην εξάδα και μετά ότι έρθει θα είναι καλοδεχούμενο. Είχαμε πολλά προβλήματα όταν ήρθα και σεβάστηκα αυτό το πράγμα. Δεν είναι το ίδιο με το 2012. Δεν θα είναι αποτυχία για εμάς, ότι έρθει θα είναι κέρδος. Από τη στιγμή που μπήκαμε στην εξάδα όλα είναι πιθανά. Μπορούμε να τερματίσουμε σε οποιαδήποτε θέση”.

Για τους τραυματισμούς: "Το να χάνεις τον καλύτερο στόπερ της Κύπρου τη δεδομένη στιγμή που έφυγε και τον καλύτερο χαφ τη δεδομένη στιγμή που τραυματίστηκε και από πάνω να χάνεις δύο ποδοσφαιριστές που οι ίδιοι ήθελαν να  φύγουν παρά την προσπάθεια μας να παραμείνουν δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Μας έχει στοιχίσε, όμως με όσους έχουμε θα παλέψουμε για το μεγαλείο της ΑΕΛ. Αυτό να το ξέρετε όλοιι".

Για το χαρακτήρα που πρέπει να επανέλθει: "Είναι θέμα δικό μας. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Μπορούμε να επανέλθουμε στις επιτυχίες. Οι νέοι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στην ομάδα και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνονται καλύτεροι. Αν η ΑΕΛ παρουσιαστεί καλύτερη τότε πολύ δύσκολα μπορείς να την κερδίσεις . Το δείξαμε ξανά αυτό".

Η αντίθεση με τον πρώτο γύρο: "Δεν παρουσιαστήκαμε καλοί και δίκαια χάσαμε με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. Σας λέω ξανά, όταν σε μια ομάδα που θέλει να βρίσκεται σε πολύ ψηλό επίπεδο, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να είσαι εκεί με 4-5 απουσίες. Εδώ άλλες ομάδες με πολύ μεγαλύτερο ρόστερ και πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ δυσκολεύονται όταν έχουν 4-5 απουσίες. Όμως σε αυτού του είδους τα παιχνίδια πρέπει να δώσουν όλοι το 100%".

Για την παρουσία προέδρου στην προπόνηση: “Αποφασίσαμε να έρθει στην προπόνηση ο πρόεδρος. Το τι θα γίνει και τι θα πει είναι δικό μας θέμα. Αφορά μόνο την ομάδα το τι θα πράξει ο πρόεδρος”.

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: "Είναι εκτός ο Αϊρόσα λόγω καρτών, ενώ ο Ντόσα Τζούνιορ συνεχίζει να είναι τραυματίας. Οι υπόλοιποι που αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα είναι σε καλό δρόμο και μάλλον θα είναι στη διάθεση μας". 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ