ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επανεκκίνηση…

Ζητούμενο για την ΑΕΛ η επανεκκίνηση μετά τις δύο βαριές ήττες στα δύο προηγούμενα ντέρμπι.

Όλοι απογοητεύτηκαν και «πληγώθηκαν» από τα δύο άτυχα αποτελέσματα στα δύο προηγούμενα ντέρμπι στο ΓΣΠ. Όλοι, από την άλλη, είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή δικαίως αποκτά χαρακτήρα τελικού για τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού. Η επιστροφή στις νίκες αποτελεί επιτακτική ανάγκη, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα.

Η συνάντηση Ανδρέα Σοφοκλέους και Πάμπου Χριστοδούλου λειτούργησε ευεργετικά, καθώς εκεί συζητήθηκε διεξοδικά η διαμορφωθείσα κατάσταση και πάρθηκαν αποφάσεις για το μέλλον. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ θα κατέβει αύριο στα αποδυτήρια και θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το μήνυμα που βγαίνει από τα ενδότερα της ομάδας είναι ότι όλοι μένουν ενωμένοι για να ξεφύγει η ΑΕΛ από την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με συνεχόμενες νίκες στο γήπεδο και με βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να είναι συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να έρθει το ζητούμενο κόντρα σε μια επικίνδυνη ομάδα, όπως είναι ο Ερμής. Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών για την ΑΕΛ και άπαντες θέλουν να αποδείξουν πως δεν επηρεάστηκαν από τις δύο τελευταίες εμφανίσεις και ήττες στη Λευκωσία.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πάμπος Χριστοδούλου προετοιμάζει την ομάδα του για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Κύπριος τεχνικός είδε με ευχαρίστηση τον Ραφαέλ Ρομό να μπαίνει στις προπονήσεις και να θέτει υποψηφιότητα για να επανέλθει στην αρχική ενδεκάδα. Αντίθετα, ο Ντόσα Τζούνιορ είναι δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής. Σίγουρος απόντας θα είναι ο Αϊρόσα λόγω τιμωρίας με κίτρινες κάρτες.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ