ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με προβλήματα αλλά...

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Μετά από δυο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη η ΑΕΛ ετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα με την Ομόνοια, με μοναδικό στόχο το διπλό στο ΓΣΠ. Ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο όμως η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου είναι έτοιμη να αποδείξει από τι είναι φτιαγμένη. Όλοι στην ΑΕΛ έχουν δώσει σύνθημα αντεπίθεσης και η ομάδα είναι έτοιμη να επιστρέψει στις νίκες.

Πάντως ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει μπροστά του τρία σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Σαβανέ, Ρομό και Τζούνιορ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με τον τελευταίο να είναι ο μοναδικός από τους τρεις που προπονήθηκε έστω και ατομικά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Έτσι φαίνεται πως ο Πάμπος Χριστοδούλου θα πρέπει να καταρτίσει τα πλάνα μου έχοντας υπόψη την απουσία των τριών.

Η επίσημη ενημέρωση για τον Ρομό είναι πως υπάρχει πρόβλημα στο κεφάλι. Ο πορτιέρο της ΑΕΛ είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, στη φάση του πέναλτι. Από τότε και αφού έπαθε διάσειση, εισήχθηκε σε πολυκλινική όπου και διανυκτέρευσε. Την επόμενη μέρα ο Βενεζουελάνος έπιασε εξιτήριο από τη πολυκλινική, όμως στην ΑΕΛ ήθελαν και μια δεύτερη ιατρική γνώμη. Έτσι ο Ρομό πέρασε από νέες ιατρικές εξετάσεις χθες και στην ΑΕΛ περιμένουν τα αποτελέσματα. Από την άλλη ο Σαβανέ είχε τραυματιστεί επίσης στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα μετά από κτύπημα που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ πέρασε εκτός ως αναγκαστική αλλαγή. Το γεγονός πως δεν προπονήθηκε μέχρι σήμερα καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμπερίληψη του στην αποστολή. Τέλος ο Ντόσσα αν και είναι ο μοναδικός από τους τρεις που προπονήθηκε έστω και ατομικά, δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας του, αλλά ακόμη και αν βρεθεί δεν γίνεται ούτε καν λόγος για μια θέση στην εντεκάδα.

Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι εκεί, όπως όμως και η δίψα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ για τη νίκη. Οι «λέοντες» θα ταξιδέψουν στη Λευκωσία για να φέρουν στη Λεμεσό το πολύτιμο διπλό. Ένα διπλό που θα αποδείξει το μέταλλο της ομάδας.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση