ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σέρβιρε ο Πίτι, έβαζαν οι άλλοι

Με άνεση και χωρίς να αγχωθεί καθόλου η ΑΕΛ επικράτησε με 3-0 σε βάρος του Άρη στο Τσίρειο, στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σάσι, Λαφράνς και Ντόσσα Τζούνιορ μετά από ισάριθμες ασσίστ του Πίτι σημείωσαν τα τρία γκολ των «γαλαζοκιτρίνων», που έπιασαν την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση του πίνακα με 47 βαθμούς.

Στους 15 και την 11η θέση έμεινε η «ελαφρά ταξιαρχία», που αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 58’ λόγω της αποβολής του Μάρτινς με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το παιχνίδι
Η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο του ρυθμού και τη μερίδα του λέοντος στην κατοχή της μπάλας σε ολόκληρη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Προσπαθούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του αντιπάλου χτίζοντας το παιχνίδι της με υπομονή και διαρκή κίνηση των επιθετικών της και των ακραίων μπακ που πλαισίωναν από τις πτέρυγες τις επιθετικές προσπάθεις των συμπαικτών της, όμως η πολυπρόσωπη άμυνα του Άρη δεν της επέτρεψε να φτιάξει πολλές ευκαιρίες. Φορτούνα και Μπλάνκο σε 11’ και 25’ βρήκαν τις καλύτερες στιγμές της προτού ο Σάσι ανοίξει το σκορ ένα λεπτό μετά την ευκαιρία του Ισπανού, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Η «ελαφρά ταξιαρχία» από πλευράς της προσπαθούσε να απειλήσει μέσω αντεπιθέσεων και με αυτό τον τρόπο βρήκε την καλύτερη στιγμή της δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 45’, όταν ο Λαφράνς απομάκρυνε τη μπάλα σε πλασέ του Μάρτινς που είχε εξουδετερώσει τον Ρόμο.

Προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους το παιχνίδι είχε ήδη χάσει κάθε ενδιαφέρον όσον αφορά τον νικητή, αφού Λαφράνς και Τζούνιορ σε 47’ και 52’ αντίστοιχα έστειλαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ ο Μάρτινς στο 58’ με αχρειάστα σκληρό φάουλ στον Φορτούνα άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Ο Άρης είχε ένα διάστημα στο οποίο έφτιαξε τρεις τελικές προσπάθειες μέσα σε ένα τετράλεπτο, συμπεριλαμβανομένου και του δοκαριού του Σκούρτη στο 63’, όμως το σκορ δεν άλλαξε ως το τελικό σφύριγμα παρά τις μια-δυο ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν.

Στάδιο: Τσίρειο

Συνθέσεις
ΑΕΛ (Π. Χριστοδούλου): Ρόμο, Αϊρόσα, Τζούνιορ, Λαφράνς, Φορτούνα, Νικολάου, Σοάρες (73’ Σαβανέ), Μπλάνκο, Μέσκα, Πίτι (82’ Μαύρου), Σάσι (79’ Ηλία).
Άρης (Ν. Μαρτίδης): Γιαννακόπουλος, Σιόστεντ, Άλβαρεθ, Ευσταθίου, Ράντου (46’ Γιούσεφ), Θεοφίλου, Αουρέλιο, Μάρτινς, Μαραγκουδάκης (72’ Γκερέρο), Παύλου (57’ Αντωνίου), Σκούρτης.

Σκόρερ: Σάσι (26’), Λαφράνς (47’), Τζούνιορ (52’)

Κίτρινες: Τζούνιορ, Σοάρες (6η) / Ράντου
Κόκκινη: Μάρτινς (58’)

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττος
Βοηθοί: Αριστείδης Χρίστου, Όμηρος Τζιωρτζής
Τέταρτος: Ιωάννης Αναστασίου
Παρατηρητής: Ανδρέας Γεωργίου

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ