ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σωστοί και σοβαροί…»

Η ΑΕΛ προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Ερμή, όπου στόχος είναι ακόμη ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου, μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM ανέφερε:

«Είναι άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι για την ΑΕΛ. Ο Ερμής είναι πολύ καλός, είναι σε καλή κατάσταση. Θα πάμε με πάρα πολλή σοβαρότητα. Είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύουμε στην ομάδα μας και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Θα είναι πολύ σημαντικό αν τα καταφέρουμε».

Ακολούθως, απάντησε στο ερώτημα ότι με το βατό πρόγραμμα υπάρχει ευκαιρία για ένα σερί νικών:

«Αυτοί οι αγώνες πάντα για την ΑΕΛ είναι ντέρμπι. Είμαστε υποχρεωμένοι να τους βλέπουμε έτσι. Υπάρχει μια σειρά αγώνων που φαίνονται εύκολη. Είναι δύσκολα τα παιχνίδια, θα τα βλέπαμε ένα – ένα και μακάρι να τα καταφέρουμε».

Για την διαφορά που υπάρχει από την περσινή περίοδο:

«Θέλω να το θυμάμαι ως μια κακή παρένθεση των τελευταίων χρόνων. Από το 2012 που πήραμε το πρωτάθλημα, η ΑΕΛ ήταν συνεχώς στα ψηλά διεκδικούσε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Μόνο πέρσι κάναμε μια τραγική χρονιά και δεν θέλει κανείς να τη θυμάται. Όταν δεν είμαστε σωστοί και σοβαροί, έχεις τέτοιες χρονιές. Είναι καλό να αντιληφθούμε τι πρέπει να κάνουμε, για να είναι πρωταγωνίστρια η ΑΕΛ κάθε χρόνο».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση