ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Στόχος μας η Ευρώπη»

Η ΑΕΛ προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, όπου στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες. Ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλαζοκίτρινων», Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM:

«Επαναρχίζουν σήμερα οι προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές που ξεκουράστηκαν και πιάνουν δουλειά για την τελική ευθεία για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει πάντα οι ποδοσφαιριστές μας να είναι σοβαροί, να τα δίνουν, όλα γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει», ανέφερε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Θέλουμε να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, με οποιοδήποτε τρόπο. Η εικόνα που βγάζει η ομάδα σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές είναι αρκετά ικανοποιητική. Χρειαζόμαστε περισσότερη διάρκεια στα παιχνίδια μας. Αυτό είναι φυσιολογικά αφού είμαστε μια νέα ομάδα. Θα μπουν και άλλοι ποδοσφαιριστές και θα δώσουν κάποιες λύσεις. Η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί μέχρι τέλους».

Αναφέρθηκε επίσης και στην παρουσία του κόσμου: «Είναι πολύ σημαντικό να είναι γεμάτη η κερκίδα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη τον κόσμο που δίνει έξτρα ώθηση. Θέλουμε να έρθουν να γεμίσουν την ανατολική και να βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ