ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ράμσεϊ για εξτρέμ (vid)

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Λοιπόν… για το Fan Day δεν θα πούμε κάτι. Όσοι ήταν εκεί, απλά γνωρίζουν. Άμα κανείς όμως έβλεπε τον κόσμο απλά θα ένιωθε συγκίνηση. Επίσης οργανωτικά έκαναν υπέροχη δουλειά. Μέχρι εκεί.

Αυτό που προέχει τώρα είναι το κλείσιμο του ρόστερ. Όλοι θέλουμε ένα «μπαμ». Ένα τέτοιο θα μπορούσε να ήταν ο Ντόσα. Σου το λέω ότι μέχρι την Κυριακή συζητούσαν μαζί του. Τα λεφτά που θέλει όμως είναι πολλά και η ΑΕΛ δεν προτίθεται να του κάνει το χατίρι. Δυστυχώς. Δεν μπορούμε μόνο να θέλουμε, πρέπει κιόλας να προσφέρουμε. Πρέπει να σου πω ότι μέχρι την Παρασκευή που κάναμε το meeting για τα του Fan Day ο αριθμός των σίζον ήταν 1346.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης την Κυριακή και ενώ περίπου 3000 κόσμος πέρασε από το Νίκος Σολομωνίδης, μόνο έξι (!!) σίζον πωλήθηκαν από το συνεργείο που στήθηκε έξω από την μπουτίκ. Δεν σου λέω ότι το μπαμ δεν έγινε για τούτο το λόγο, είμαι όμως σίγουρος ότι άμα ο αριθμός ήταν κοντά στις 2000 τότε τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά.

Όπως και να έχει. Δεν μπορούμε να κολλάμε στο «μπαμ» και στο κάθε «μπαμ». Το γνωρίζαμε ευθύς εξ αρχής ότι η παρουσία του Πάμπου εξασφαλίζει αν μη τι άλλο ένα καλό προγραμματισμό. Ο οποίος σχεδόν ολοκληρώθηκε.

Τον τελευταίο καιρό η ενδεχόμενη παραμονή του Οχένε προκάλεσε κάποια μουρμούρα. Δικαίως ή αδίκως ο καθένας έχει την άποψη του. Κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλλει παίκτη που αγωνίζεται με την ομάδα. Εμείς από καιρό σας γράψαμε ότι ο Γκανέζος θα πάρει μια ακόμη ευκαιρία.

Με την πιθανή παραμονή του Οχένε, ο αριθμός των ξένων/ κοινοτικών φτάνει τους 13. Απομένουν δύο ακόμη θέσεις. Όπως έγινε γνωστό από χθες ότι ο Γάλλος Κέβιν Λα Φράνς θα μεταβεί στη Βουλγαρία για να δοκιμαστεί από τον προπονητή του. Αυτοί που τον επέλεξαν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την αφεντιά του. Εάν και εφόσον αποκτηθεί θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.

Ότι και να γίνει με τον στόπερ, η τελευταία μεταγραφή θα σχετίζεται με έναν αριστερό εξτρέμ που μπορεί να παίξει και στον άξονα ως επιθετικό χαφ. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το πρόσωπο αυτό ενδεχομένως να είναι ο κύριος Λάιν Ράμσεϊ.

Πρόκειται για αριστεροπόδαρο εξτρέμ, 28 χρόνων (27/2/1988) ο οποίος γεννήθηκε στην Αυστραλία ωστόσο επέλεξε να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα των Φιλιππίνων που είναι κιόλας η καταγωγή του. Ο ύψους 1,80 εξτρέμ έφτιαξε την καριέρα του στην Αυστραλία αφού αγωνίστηκε σε ομάδες όπως το Σύδνεϋ (09-10) την Αδελαΐδα Γιουνάιτετ για τρεις σεζόν (10-13) και τη Μελβούρνη Σίτυ για δύο χρόνια (13-15). Την περσινή σεζόν μετέβη στο πρωτάθλημα του Ιράν όπου αγωνίστηκε με την Τράκτορ Σάζι.

Τον παίκτη φυσικά και δεν τον γνωρίζουμε, όπως όμως εύκολα διαπιστώνει κανείς πρόκειται για όνομα αρκετά σημαντικό του πρωταθλήματος εκεί στην μακρινή Αυστραλία. Το βίντεο που μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή με καλό αριστερό πόδι και επιθετικές τάσεις. Προς το παρόν τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο ως προς τη συμφωνία του με την ΑΕΛ ή όχι, θα πρέπει όμως να περιμένουμε αφού πρόκειται για το άτομο που βρίσκεται ψηλά στη λίστα των αρμοδίων.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να μεταβεί στη Βουλγαρία ούτως ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή και αν όλα πάνε καλά, τότε η ΑΕΛ θα έχει και Φιλιππινέζο ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της.  

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ