ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρχηγικό κάλεσμα (vid)

Για την προετοιμασία αλλά και για τις επερχόμενες εκδηλώσεις (Fan Day, συναυλία) μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΑΕΛ, ο Μάριος Νικολάου.

Τι είπε για την προετοιμασία ο αρχηγός:
«Σίγουρα, μετά από μία βδομάδα προπονήσεων, υπάρχει η κούραση. Ανεβάζουμε ρυθμούς καθημερινά, γίνεται μία πολύ καλή δουλειά απ' όλους, που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε προπόνηση. Έρχονται συνέχεια νέοι ποδοσφαιριστές, είμαστε στα αρχικά στάδια, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και γινόμαστε μία οικογένεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και νομίζω είμαστε (σ.σ. οικογένεια), κι αυτό φαίνεται στο ξενοδοχείο, στις προπονήσεις. Νομίζω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά».

Για το Fan Day και την συναυλία:
«Το Fan Day είναι κάτι που καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΛ. Είναι για τον κόσμο, να γνωρίσει και από κοντά τους νέους παίκτες της ομάδας. Για την συναυλία, είναι κάτι που γίνεται μετά από πολλά χρόνια, να οργανωθεί μια τέτοιου είδους εκδήλωση. Έρχονται δύο πολύ μεγάλα ονόματα. Ευκαιρία για όλους να περάσουν ένα πολύ όμορφο βράδι. Είναι και μία στήριξη για την ομάδα, γιατί είναι δύσκολοι οι καιροί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση