ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Όπλο μας η τρέλα»

Για την προετοιμασία στις Πλάτρες, το Fan Day της ομάδας αλλά και τη συναυλία στο τέλος του μήνα, μίλησε ο Πάμπος Χριστοδούλου, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ.

Τι είπε ανάμεσα σε άλλα στο AELTV:

«Σε μεγάλο βαθμό είμαστε ευχαριστημένοι. Γίνεται μια σοβαρή και πολύ καλή δουλειά. Σιγά-σιγά, έρχονται και οι νέοι παίκτες και ενσωματώνονται. Δεν μπορούσαμε να τους είχαμε όλους μαζί μας από την αρχή. Με διαφορετικά προγράμματα για τον καθένα, θα προσπαθήσουμε να τους φέρουμε εκεί που θέλουμε όταν θα φύγουμε για Βουλγαρία. Γενικότερα, πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο.

Μέχρι τις 17 του μήνα (σ.σ. Κυριακή, που θα είναι το Fan Day), αν όλα πάνε καλά και όπως τα σχεδιάσαμε, οι παίκτες θα είναι μαζί μας για να τους δει ο κόσμος. Την Παρασκευή στις Πλάτρες θα κάνουμε το διπλό που θα μπορεί να παρακολουθήσει ο κόσμος. Το ζητά και είναι λογικό αφού υπάρχουν πολλά νέα αποκτήματα. Ο κόσμος έχει έρθει κοντά και θα είναι στο πλευρό μας και ήταν κάτι που περίμενα. Αγαπά τρελά την ΑΕΛ και αυτό είναι μεγάλο όπλο για εμάς και τους ποδοσφαιριστές. Με όλες αυτές τις εκδηλώσεις που κάνει η ομάδα δείχνει ότι έχουν αλλάξει πολλά.

Έχω μεταφέρει την τελευταία μέρα της προετοιμασίας στη Βουλγαρία, έτσι ώστε οι παίκτες να βρίσκονται στη συναυλία, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο».

Δείτε όλες τις δηλώσεις στο video:

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ