ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Συνέχεια στην ανηφόρα

Τα δύσκολα μόλις άρχισαν για τους Λαρνακείς

Κυριάκος Τοφή

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς αφήνεται στο παρελθόν με την ΑΕΚ να προσεγγίζει τη δύσκολη συνέχεια με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες τουλάχιστον ως προς το αγωνιστικό και ψυχολογικό σκέλος. Η επαγγελματική νίκη επί της ΑΕΛ αλλά και η διαχείριση των καταστάσεων που προέκυψαν κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, αναδεικνύει τη σοβαρότητα με την οποίαν οι Λαρνακείς βαδίζουν προς την κατάκτηση των στόχων τους.

Μετά από τρεις μόλις ημέρες ξεκούρασης, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ και οι ποδοσφαιριστές του θα πατήσουν ξανά χορτάρι, πραγματοποιώντας την πρώτη… εκδρομή της χρονιάς. Η Ομόνοια θα είναι η αντίπαλος την Τετάρτη ενώ κοιτώντας και προς το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, διόλου βατό θεωρείτια και το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα το Σάββατο.

Μέσα σε εφτά ημέρες, οι κιτρινοπράσινοι καλούνται να δώσουν τρεις αγώνες υψηλής δυσκολίας

Μέσα σε εφτά ημέρες, οι κιτρινοπράσινοι καλούνται να δώσουν τρεις αγώνες υψηλής δυσκολίας με ομάδες που καίγονται για βαθμούς, με τον Ισπανό τεχνικό να αντιμετωπίζει πονοκέφαλο στη γραμμή κρούσης. Σαφέστατα αν η ομάδα της Λάρνακας καταφέρει με οποιονδήποτε τρόπο να κάνει το πέντε στα πέντε, όχι μόνο θα εγκατασταθεί μόνη στο ρετιρέ της βαθμολογίας αλλά και θα είναι η μόνη ομάδα που δεν θα μετρά απώλειες.

Το βάθος του ρόστερ αρχίζει και αυτό να δοκιμάζεται μιας και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν ήδη διψήφιο αριθμό επίσημων αγώνων στα πόδια τους, με τον προπονητή να επιστρατεύει το προσφιλές του, ροτέισον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση