ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Στα όπλα εν όψει Πλζεν

Η επιστροφή στις προπονήσεις στρέφει αυτόματα την προσοχή στην πρώτη μάχη με τους Τσέχους

Η πολυήμερη άδεια απουσίας από τις προπονήσεις, επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να γεμίσουν μπαταρίες και να προετοιμαστούν σωματικά και ψυχολογικά εν όψει της νέας πρόκλησης στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Το πρόγραμμα πλέον λέει «Βικτόρια Πλζεν» και η επιστροφή στις προπονήσεις σημάνει και την αντίστροφη μέτρηση για το ταξίδι στην Τσεχία για τον πρώτο «τελικό».

Μπορεί το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές απουσίασαν σεβαστό αριθμό ημερών από το γήπεδο, να έγινε αντικείμενο συζήτησης στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ, ωστότο το δίδυμο των Χάβι Ρόκα και Ιμανόλ Ιδιακέθ, έδειξε ότι δεν παίρνει αποφάσεις χωρίς μελέτη. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια ο κορμός που έχει φέρει τους κιτρινοπράσινους να διεκδικούν για δεύτερη σερί χρονιά την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αγωνίζεται ακατάπαυστα.

Από το περσινό καλοκαίρι, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αγωνίζονται χωρίς ανάσα μιας και ξεκινησαν τις προσπάθειές τους από τον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Το διάστημα δε που μεσολάβησε μεταξύ τέλους του πρωταθλήματος και έναρξη της προετοιμασίας φαντάζει πολύ λίγο ώστε να υπάρξει η ανάλογη σωματική και ψυχολογική ξεκούραση.

Με απαρχή τον πρώτο αγώνα με τους Τσέχους και με το κυπριακό πρωτάθλημα να βρίσκεται προ των πυλών, ενάς νέος κύκλος με υψηλές απαιτήσεις ανοίγεται για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ οι οποίοι πλέον όμως παρουσιάζονται φρεσκαρισμένοι για να διεκδικήσουν την επίτευξη των φετινών στόχων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση