ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Ο κόσμος έχει άποψη και η «Αρένα» έχει φωνή

Ο δωδέκατος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί το Σάββατο (24/11) στην «Αρένα»

Κυριάκος Τοφή

Αφήνοντας πίσω μιαν εβδομάδα η οποία είχε προεκτάσεις (και) σε μη αγωνιστικά ζητήματα, οι περσινοί κυπελλούχοι έχουν ήδη στρέψει την ακίδα προς την κρίσιμη αναμέτρηση με τον πρωταθλητή των τελευταίων ετών. Το κλίμα στο κιτρινοπράσινο στρατόπεδο δεν διαταράχθηκε μετά την διαφωνία που προέκυψε μεταξύ του οργανωμένου συνόλου και της επίσημης και διαχρονικής θέσης της ΑΕΚ για το κεφάλαιο της ταυτοποίησης, η οποία διατρανώθηκε με επίσημη τοποθέτηση για άλλη μια φορά και σε αντίθεση με την αντίστοιχη των πλείστων σωματείων.

Η επικράτηση επί της Αλκής Ορόκλινης σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΛ από τον Απόλλωνα, αποκατέστησε τη διαφορά από το ψηλότερο σκαλοπάτι σε... χειροπιαστό επίπεδο μιας και οι έξι βαθμοί μπορούν να καλυφθούν από τα δύο παιχνίδια τα οποία οι Λαρνακείς έχουν στο χέρι και θα δώσουν στις αρχές του επόμενου έτους. Προκειμένου βέβαια να διατηρηθούν οι κιτρινοπράσινοι σε τροχιά τίτλου, οφείλουν να διατηρήσουν ή ακόμα και να ροκανίσουν την απόσταση αυτήν, έχοντας πάντα τη μπάλα στα δικά τους πόδια.

Διαβάστε επίσης:Η αντίστροφη μέτρηση για την εσωτερική μεταγραφή

Ενδεχόμενη επιτυχία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ όχι απλώς θα αναιρέσει τη μέτρια εμφάνιση και την πρώτη εντός έδρας ήττα της φετινής σεζόν με αντίπαλο την ΑΕΛ, αλλά θα προσδώσει νέα δυναμική τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, εκείνα όπου θα παρατηρηθεί η επόμενη διακοπή της δράσης. Ο Άντονι Ιραόλα θα ζήσει για άλλη μια αγωνιστική με απώλειες, οι οποίες ωστόσο περιορίστηκαν σε αυτές των Μάριου Αντωνιάδη ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία επανόδου και Ντάνιελ Μόισοφ ο οποίος επιστρατεύτηκε για τελευταία φορά στις 7 Οκτωβρίου 2018.

Ρόλο δωδέκατου ποδοσφαιριστή αναμένεται να διαδραματίσει ο κιτρινοπράσινος κόσμος της Λάρνακας, με την ΑΕΚ να δίνει περισσότερες από μια αφορμές στους φίλους της, προκειμένου να την παρακολουθοήσουν και στηρίξουν από κοντά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X